Malekursus med farvelære

Med udgangspunkt i Ittens farveteori, vil vi arbejde med maleriet i praksis. Vi øver forskellige temaer, som portræt, stilleben, landskab, med inspiration fra kunst­hi­sto­ri­ens skatte.

Jeg er selv en passioneret kunstner, som mestrer en lang række teknikker og udtryksformer. Jeg har mange års un­der­vis­ning­ser­fa­ring, blandt andet som af­tensko­le­læ­rer.

Materialer og redskaber:
Som udgangspunkt medbringer kursister sine egne materialer, men hvis du er i tvivl om køb af materialer, vil du få nærmere vejledning den første mødegang.

Se hvad jeg laver på
hjemmeside: www.anitacleyton.dk
Facebook: kunst af Anita Falbe Cleyton


Kursusdetaljer

Cosmosskolen Spangsbjerg, Skrænten 120, 6700 Esbjerg
Mandag, 18:00 - 20:45
24 lektioner, 8 mødegange
Mandag 16. september, 2024
Hold nr.: 1124202201

1.145 kr./person

8 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Anita Falbe Cleyton

Underviser i tegning og maleri i AOF
Jeg er kunstmaler, og arbejder primært med akrylmaleri. Jeg har permanent, men skiftende udstilling af mine værker på SKOVLY, ved Ribe, hvor jeg er bosat. Jeg arbejder freelance med kunstkurser, og er ordstyrer og underviser i den digitale kunstskole og kunst­ner­fæl­les­ska­bet Annes Atelier. Jeg er medlem af kunst og kunst­hånd­vær­ker­bu­tik­ken Artizan i Ribe, hvor jeg udstiller mine malerier. Derudover er jeg også tilknyttet AOF`s sprogskole i Ribe, hvor jeg i perioder. underviser i dansk som andetsprog.

1.145 kr./person

Tilmeld kursus