Malekursus med farvelære

 

Med udgangspunkt i Ittens farveteori, vil vi arbejde med maleriet i praksis. Vi øver forskellige temaer, som portræt, stilleben, landskab, med inspiration fra kunst­hi­sto­ri­ens skatte.

Jeg er selv en passioneret kunstner, som mestrer en lang række teknikker og udtryksformer. Jeg har mange års un­der­vis­ning­ser­fa­ring, blandt andet som af­tensko­le­læ­rer.

Materialer og redskaber:
Som udgangspunkt medbringer kursister sine egne materialer, men hvis du er i tvivl om køb af materialer, vil du få nærmere vejledning den første mødegang.

Se hvad jeg laver på
hjemmeside: www.anitacleyton.dk
Facebook: kunst af Anita Falbe Cleyton

 

Kursusdetaljer

Cosmosskolen Spangsbjerg, Skrænten 120, 6700 Esbjerg
Mandag, 18:00 - 20:45
24 lektioner, 8 mødegange
Mandag 16. september, 2024
Hold nr.: 1124202201

1.145 kr./person

11 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Anita Falbe Cleyton

Henrik Sommerlund, lektor på Haderslev Katedralskole, er en af ini­ti­a­tiv­ta­ger­ne til at omdanne Kold­krigs­bun­ke­ren under skolen til et museum. Udover at undervise i historie og samfundsfag har Henrik holdt foredrag, boet i Egypten, og arbejdet som rejseleder. Hans fag kobles perfekt sammen i formidlingen af Den kolde Krigs historie med udgangspunkt i lokalområdet. Med den voksende interesse for Kold­krigs­bun­ke­ren, vil vi også tale om Be­red­skabs­sty­rel­sens seneste anbefalinger om at kunne klare sig i 3 døgn.

1.145 kr./person

Tilmeld kursus