Online

ChatGPT - online

Dyk ned i den digitale fremtid med vores spændende onlinekursus, og styrk dine evner i en verden hvor kunstig intelligens vinder hastigt frem.

Kurset er designet til at introducere dig for det nyeste indenfor generativ AI-teknologi, heriblandt ChatGPT og Google Gemini, samt redskaber til at skabe billeder ved hjælp af kunstig
intelligens.

Kurset henvender sig til alle, som vil knække komplekse koder, fostre kreativitet eller simpelthen få indsigt i kunstig intelligens' muligheder. Vi giver dig en grundig introduktion til principperne bag disse teknologier og deres praktiske anvendelse.
 
Session 1:
Introduktion til AI og ChatGPT 3.5 - En grundlæggende forståelse af store sprogmodeller (Large Language Models - LLM), etiske overvejelser og praktisk anvendelse.
 
Session 2:
ChatGPT-4s avancerede funktioner - Vi graver dybere ned i ChatGPT-4s udvidede funktioner, som spænder fra specialiserede anvendelser til kreativ problemløsning.
 
Session 3:
Udforsk Google Gemini og AI-værktøjer til bil­led­ma­ni­pu­la­tion - En praktisk gennemgang af Google Gemini og teknikker til at arbejde med AI og billeder, samt hvordan disse integreres i
projekter i den virkelige verden.
 
Alle lektioner foregår online og på dansk.
 
Programmet vil blive ledet af Ilias Esmati, Lektor på UCL.

Tilmeld dig nu for at lære mere om kunstig intelligens, og for at forbedre dine digitale færdigheder med vores erfarne underviser.

Kursusdetaljer

Onlineundervisning, Online, 6705 Esbjerg Ø
Mandag, 19:30 - 21:00
6 lektioner, 3 mødegange
Mandag 10. juni, 2024
Hold nr.: 0624106003

150 kr./person

4 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Ilias Esmanti

Samme kursus på andre tidspunkter

150 kr./person

Tilmeld kursus