Meat Free Monday i hverdagen

 

Skab velsmagende og nærende plantebaserede måltider

 

 

 

Dyk ned i en verden af smag og sundhed med vores kursus i plantebaseret madlavning! Her vil du lære at mestre kunsten at tilberede lækre, plantebaserede hverdagsretter, der både forkæler smagsløgene og gavner miljøet.

 

 

 

På kurset bliver du fortrolig med alsidige bælgfrugter som kikærter, bønner og linser – planterigets skjulte proteinkilder, der både mætter, er sprængfyldte med næring og har et lavt klimaaftryk. Du vil lære, hvordan du kan integrere disse ingredienser i din daglige madlavning på en nem og kreativ måde.

 

 

 

I tråd med de officielle danske kostråd, som anbefaler at reducere kødforbruget og øge indtaget af bælgfrugter, vil vi tage udgangspunkt i principperne fra den populære "Meat Free Monday" kampagne. Undervejs tilbereder vi fire forskellige retter, hvor bælgfrugter spiller hovedrollen, og hvor der er fokus på både smag, sundhed og bæredygtighed.

 

 

 

Kurset er ideelt for dig, der ønsker at udforske nye, grønne muligheder i køkkenet. Uanset om du er nybegynder eller allerede har erfaring med plantebaseret madlavning, vil du gå herfra med nye færdigheder og masser af inspiration til hverdagen.

 

 

 

Sammen smager vi på retterne og hjælpes ad med oprydning. Udgifter til råvarer (ca. 80,- kr.) bliver afregnet med underviseren på kursusdagen. Ved afbud senere end kl. 9.00 på kursusdagen skal du betale for råvarer på trods af afbud.

Kursusdetaljer

Rude Skov skolen -Sjælsø, Ravnsnæsvej 120, 3460 Birkerød
Mandag, 18:00 - 21:00
4 lektioner, 1 mødegang
Mandag 28. oktober, 2024
Hold nr.: 7124219002

280 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Sven Ole Rosenkilde

Sven Ole Rosenkilde har 30 års erfaring i køkkenbranchen, hans speciale er det grønne køkken, opstarter af virksomheden, Veggieday og ambassadør for Meat Free Monday.

280 kr./person

Tilmeld kursus