Thailandsk mad
Lær at lave rigtig Thailandsk mad. Lær om de råvarer og krydderier som bruges i det Thailandske køkken.
Vi laver nogle traditionelle retter, hvor du lærer at håndtere og dosere krydderierne, så du får den rigtige smag.
På dette hold skal vi lave forårsruller, kylling i rød karry, svinekød i Panang karry, Tom Yum, Papaya salat og Lab Moo. Opskrifter sendes inden 1. mødegang.
Medbring viskestykke og evt. et forklæde.
Der må påregnes udgifter til råvarer på 150-175 kr. pr. gang, som afregnes med underviseren.
Kursusdetaljer
Islev Skole, Islevbrovej 44, 2610 Rødovre
Torsdag, 17:00 - 20:30
20 lektioner, 5 mødegange
Torsdag 9. oktober, 2025
Holdnr.: 7225219360
1.200 kr./person
16 ledige pladserTilmeld kursus
Underviser
Passorn Gram Thomsen
1.200 kr./person
Tilmeld kursus