300 kr./person

Tilmeld kursus

Madglæde for to generationer

Mad­lav­nings­kur­sus for børn og voksne – Madglæde på tværs af generationer

Vil du skabe gode minder og madglæde sammen med dit barn eller barnebarn? På dette sjove og lærerige mad­lav­nings­kur­sus for børn og voksne tilbringer I kvalitetstid sammen i køkkenet og lærer at lave lækre, sunde retter i fællesskab.

Kurset er designet til forældre og børn eller bedsteforældre og børnebørn, der ønsker at opleve glæden ved at lave mad sammen. Vi arbejder med nemme opskrifter, der passer både til hverdag og fest – altid med fokus på sundhed, sæsonens råvarer og samarbejde.

Hvad laver vi?

  • Lærer grundlæggende køk­ken­tek­nik­ker sammen

  • Udforsker smag, sanser og kreativ madlavning

  • Skaber hyggeligt fa­mi­lie­fæl­les­skab i køkkenet

  • Afslutter hver mødegang med fællesspisning

Holdet er for:

  • Én voksen og ét barn (10–17 år)

  • Forældre og børn eller bedsteforældre og børnebørn

OBS: Kun den voksne skal tilmeldes

Praktisk info:

  • Pris: Gælder for én voksen og ét barn

  • Råvareudgift: Ca. 150–200 kr. pr. gang, betales til underviseren

  • Medbring forklæde og egne drikkevarer

Oplev glæden ved madlavning, lær nyt og styrk jeres bånd i et trygt og inspirerende køkkenmiljø – tilmeld jer i dag og få smag for mere!

Kursusdetaljer

Tåsingeskolen, Sundhøj, Eskærvej 69, 5700 Svendborg
Fredag, 16:00 - 19:30
4,66 lektioner, 1 mødegang
Fredag 24. oktober, 2025
Holdnr.: 8225219005

300 kr./person

13 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Jette Sissi Briffa

Jeg er uddannet kok fra 1978 og har arbejdet både i Danmark og 10 år i udlandet. I Australien arbejdede jeg på franske og italienske restauranter og lavede mad til 100 mennesker dagligt i en regnskov – en oplevelse, der for alvor formede min tilgang til mad. Jeg har åbnet restaurant i Grønland, undervist i desserter på Malta i fem år og undervist i kunst­for­mid­ling på universitetet. For mig er mad mere end håndværk – det er en kunstform. Jeg brænder for det kreative og ser undervisning som en mulighed for at dele passion, erfaring og nysgerrighed med andre.