Grøn Italiensk madglæde Vejle

Et madkursus med pasta, tapas, masser af grøntsager og kæmpe inspiration til både hverdagens og weekendens madglæde.
Giv dig selv seks aftener fyldt med inspiration, duftende krydderier og grønne smags­op­le­vel­ser!
På dette kursus kommer vi hele vejen rundt i køkkenet – fra håndlavet pasta, ravioli, risotto, grønne tapas og smagfulde italienske desserter.
Vi arbejder med sæsonens bedste råvarer, og sammen tryller vi dem om til velsmagende retter, som både er en fryd for øjet og en fornøjelse at spise.

Hvad kan du glæde dig til?
• At lære at lave autentisk italiensk pasta fra bunden - både almindelig pasta, men også fyldte ravioli og lasagner.
• At sammensætte mættende salater, der sagtens kan stå alene som et hovedmåltid – med smagfulde dressinger og årstidens grønt
• At forføre med små grønne forretter og tapas – perfekte som gæstemad eller selvforkælelse.
• At udforske italiensk magi – fx med gnocchi, græskar eller andre farverige grøntsager.
• At blive inspireret til at bruge flere grønne proteiner – uden at gå på kompromis med smagen
• At skabe nemme, lækre desserter med naturlig sødme og sæsonens frugt

Kurset er for dig, der gerne vil have nye idéer til grøn og moderne mad – og som elsker, når maden både er sund, smuk og fuld af smag. Der bliver tid til hygge, snak men også nørderi i italiensk inspireret mad.
Kurset kræver ingen særlige færdigheder – bare lyst til at lave mad, hygge og mod på at smage nyt.

Du skal regne med et råvareforbrug pr. gang som afregnes med underviser.
Underviser sørger for råvarer og opskrifter.


Kursusdetaljer

Petersmindeskolen, Petersmindevej 25, 7100 Vejle
Torsdag, 17:30 - 21:38
28,2 lektioner, 6 mødegange
Torsdag 11. september, 2025
Hold nr.: 912521902

1.550 kr./person

18 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Johan Seistrup

Jeg hedder Johan, er 35 år og kommer fra Vejle. Jeg er selvstændig og underviser også i forskellige sammenhænge - både inden for sportens verden og hjælper i det daglige med at få unge og voksne til at præstere. Min store fri­tids­in­ter­es­se er mad og oplevelser. Jeg elsker at nørde med mad i alle afskygninger, fra hjemmelavet pasta på både traditionelle og utraditionelle måder. Jeg er både forret- og dessert elsker, men små lækre appetizers er lige noget for mig. Jeg er meget italiensk inspireret, men bevæger mig meget i det Nordiske madkultur. I vil altid møde mig med et stort smil, og jeg nyder at skabe dejlige oplevelser for andre, som også elsker at blive inspireret inden for mad og oplevelser.

1.550 kr./person

Tilmeld kursus