Grøn Italiensk madglæde Vejle
Et madkursus med pasta, tapas, masser af grøntsager og kæmpe inspiration til både hverdagens og weekendens madglæde.
Giv dig selv seks aftener fyldt med inspiration, duftende krydderier og grønne smagsoplevelser!
På dette kursus kommer vi hele vejen rundt i køkkenet – fra håndlavet pasta, ravioli, risotto, grønne tapas og smagfulde italienske desserter.
Vi arbejder med sæsonens bedste råvarer, og sammen tryller vi dem om til velsmagende retter, som både er en fryd for øjet og en fornøjelse at spise.
Hvad kan du glæde dig til?
• At lære at lave autentisk italiensk pasta fra bunden - både almindelig pasta, men også fyldte ravioli og lasagner.
• At sammensætte mættende salater, der sagtens kan stå alene som et hovedmåltid – med smagfulde dressinger og årstidens grønt
• At forføre med små grønne forretter og tapas – perfekte som gæstemad eller selvforkælelse.
• At udforske italiensk magi – fx med gnocchi, græskar eller andre farverige grøntsager.
• At blive inspireret til at bruge flere grønne proteiner – uden at gå på kompromis med smagen
• At skabe nemme, lækre desserter med naturlig sødme og sæsonens frugt
Kurset er for dig, der gerne vil have nye idéer til grøn og moderne mad – og som elsker, når maden både er sund, smuk og fuld af smag. Der bliver tid til hygge, snak men også nørderi i italiensk inspireret mad.
Kurset kræver ingen særlige færdigheder – bare lyst til at lave mad, hygge og mod på at smage nyt.
Du skal regne med et råvareforbrug pr. gang som afregnes med underviser.
Underviser sørger for råvarer og opskrifter.
Kursusdetaljer
1.550 kr./person
Underviser
Johan Seistrup
1.550 kr./person
Tilmeld kursus