Lær tyrkisk hos AOF

Vil du gerne lære at tale tyrkisk? Så har vi kurser hos AOF for begyndere og øvede. Det tyrkiske sprog tales af ca. 85 mio. mennesker i Tyrkiet og flere mio. i Europa. På et kursus i tyrkisk lærer du mange brugbare ord og vendinger at kende, og du lærer at udtale og forstå sproget. Tyrkiet er en bro mellem Europa og Asien, og det kan ses i i det tyrkiske sprog og grammatik.

Lær tyrkisk af dygtige undervisere

Tyrkiet er nok mest kendt for familievenlige rejser til Alanya og den smukke hovedstad Istanbul, men landet og sproget rummer meget mere. Lær tyrkisk og blive bedre til eksempelvis at tale med lo­kal­be­folk­nin­gen på rejser, eller i forbindelse med job eller andet. Vores sprogkurser egner sig både til dig, der aldrig har talt tyrkisk før, og til dig der er øvet.

Drømmer du om at lære et nyt sprog? Så kan du lære tyrkisk i din fritid. Vores kompetente undervisere sørger for, at du lærer om emner, der giver dig viden om det tyrkiske sprog, kultur og stribevis af gode begynderord.

Find et kursus i tyrkisk her.

Få undervisning i tyrkisk sprog og kultur hos AOF

Drømmer du om at lære et nyt sprog? Så kan du lære tyrkisk i din fritid. Vores kompetente undervisere sørger for, at du lærer om emner, der giver dig viden om det tyrkiske sprog, kultur og stribevis af gode begynderord.

Hvad lærer du eksempelvis på et kursus i tyrkisk?

  • Grundlæggende grammatiske regler – så du får de nødvendige redskaber til at afkode og navigere i det tyrkiske sprog i hverdagen.
  • Samtaleøvelser - der tager udgangspunkt i de grammatiske gennemgange med relevant ordforråd.
  • Lytteøvelser - afspilning af udvalgte sange, hvor dagens emne vil blive repræsenteret i sangteksten.
  • ”Et kulturhjørne” - hvor der til hver kursusgang vil blive fortalt om den tyrkiske kultur med afsæt i sproget fx talemåder, ordsprog, traditioner og skik.
  • Løbende fortællinger og anekdoter, så undervisningen bliver spændende og levende.

Find dit næste sprogkursus her

Vil du gerne lære nye ord på et sprog, der ikke er dit modersmål? Så har vi mange forskellige sprogkurser hos AOF. Det er aldrig for sent at lære et nye og spændende sprog og kulturer at kende.

Hos AOF kan du let finde et kursus, der passer til dit niveau og ligger tæt på dig. Vi har nemlig kurser på alle niveauer og i hele Danmark. Derudover ligger kurserne på forskellige ugedage og tidspunkter, så du kan få det til at passe med hverdagens øvrige gøremål. Du kan eksempelvis starte til kinesisk eller arabisk.

Find et sprogkursus hos AOF nær dig her.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til tilmelding, så er du velkommen til at kontakte din lokale afdeling.

Leder du efter kurser i tysk?

Leder du efter kurser i tysk?

Tysk er det tiende mest talte sprog i verden. Hvis du kan kombinere dit modersmål med det tyske sprog, kan det åbne mange døre for dig. AOF tilbyder tyskkurser på forskellige niveau, så du kan deltage, uanset om du er begynder eller øvet.

Find kurser i tysk