Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne her kan variere, da der kan være forskellige kommunale tilskud eller tilskud til særlige befolkningsgrupper. Når du lægger et kursus i kurven, så beder vi dig angive din bopælskommune, og derefter får du vist de priser, der er tilgængelige for dig.
 • Fuldt betalende 350 kr/person

Kursusdage

 • 08-04-2021
  Torsdag
  19:00 - 20:30
 • 15-04-2021
  Torsdag
  19:00 - 20:30
 • 22-04-2021
  Torsdag
  19:00 - 20:30
 • 29-04-2021
  Torsdag
  19:00 - 20:30
 • 06-05-2021
  Torsdag
  19:00 - 20:30

Beskrivelse

På dette hold kan du følge undervisningen online, hvis du eksempelvis er bortrejst eller stadig har brug for at udvise ekstra forsigtighed i forhold til CoVID-19. Du kan kontakte underviseren for at høre mere.

Vil du lære sproget at kende der blev talt af Rembrandt, Breugel, Vermeer og andre hollandske mestre, købmandsrejsende og pirater i Caribien?

Måske har du forretningsforbindelser eller gode venner i Holland og Belgien, som du gerne vil imponere ved at henvende dig på deres modersmål?

Hollandsk er et ”stort lille sprog”, der tales af 22 millioner mennesker i Holland og Belgien, såvel som flere millioner i Surinam og Antillerne.

Cirka 25 millioner mennesker i Sydafrika og Namibia taler - som deres første eller andet sprog - Afrikaans, som er tæt knyttet til hollandsk.

Bortset fra alt det, er hollandsk et meget rigt og udtryksfuldt sprog med stærk fonetik, der gør sproget smukt i sig selv.

For de fleste danskere, især dem, der studerede tysk, vil det ikke være en stor udfordring at lære hollandsk.
Grammatikken ligner den tyske grammatik og en stor del af sit ordforråd deler hollandsk med dansk.

På dette kursus vil vi ligge særlig vægt på at mestre den hollandske udtale, der adskiller sig væsentligt fra dansk eller tysk.

Vi skal også koncentrere os om at opbygge et basalt ordforråd til at kommunikere med og hjælpes af de grundlæggende elementer af sprogets grammatik.

Som metoder til dette vil vi se videoer på hollandsk, lære at læse simple tekster og gennemføre enkle samtaler.

I denne proces opbygges en fortrolighed med hollandsk og andre hollandsk dominerede kulturer.

Der må påregnes køb af undervisningsmaterialer.

Lignende kurser