Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 149 kr/person

Kursusdage

  • 24-09-2022
    Lørdag
    14:00 - 15:30

Beskrivelse

Gadens Stemmer tager dig med på en unik byvandring i Vejle, hvor din guide Gert fortæller sin personlige historie om livets og byens bagside.
Gert fortæller om en opvækst med sociale og psykiske problemer og omsorgssvigt, der førte til en flugt ind i stoffer. Han giver et barskt indblik i et liv, hvor han som ung skred ned i et hul, hvor kokain, heroin, hash og piller styrede hans liv. Om livet som hjemløs og om hvordan misbruget kostede ham alt økonomisk og familiemæssigt. En barsk fortælling, men også tilsat håb, smil og optimisme. Som Henrik selv siger det:
”Jeg har brugt 30 år af mit liv på stoffer. Nu er jeg trappet ud af heroinbehandlingen til et bedre liv. Jeg knuste mit liv og det ønsker jeg absolut ikke sker for andre, så vogt jer unge som gamle.”
Gadens Stemmer er en socialøkonomisk virksomhed, der tilbyder socialt udsatte mennesker beskæftigelse som guider på sociale byvandringer. Det er udsatte, der har eller har haft fx hjemløshed, misbrug, sexhandel, anbringelser eller psykisk sårbarhed som en del af livet. Ved at fortælle deres historie får guiderne selvværd, succesoplevelser og økonomisk råderum og deltagerne på turene får indsigt i livet som socialt udsat og forhåbentlig afmonteret nogle fordomme om årsagerne til social udsathed.

Lignende kurser