Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
 • Fuldt betalende 336 kr/person

Kursusdage

 • 29-10-2022
  Lørdag
  10:00 - 13:00
 • 30-10-2022
  Søndag
  10:00 - 13:00

Beskrivelse

Selvmassage er selvomsorg, som kan styrke og regenerere kroppens indre organer og sanseorganer. Kurset vil give dig basal indsigt i en naturlig og let tilgængelig måde at lindre mental stress, hovedpine, træthed, forkølelse og mavepine på.

Vi træner dyb og rolig vejrtrækning, som i sig selv er værdifuld praksis og en hjælp, hvis du føler dig urolig, anspændt, stresset eller har smerter. I kombination med blid bevægelse og let udstrækning kan massagen hjælpe kroppen af med affaldsstoffer og smidiggøre og løsne i stive led og ømme muskler.

Regelmæssig praksis kan forbedre blod- og energicirkulationen i hele kroppen, styrke nervesystemet, fordøjelsen og immunforsvaret. 

Bemærk

Undgå at spise lige før træning. Kom i løst siddende/elastisk tøj og husk yogamåtte, tæppe/pude og en flaske vand. Medbring gerne kaffe/te til pausen. Husk skrive-materiale til egne noter.

Underviser er uddannet Qi Gonglærer og certificeret lærer i Sheng Zhen – meditation i bevægelse og ro - hos Master Li Junfeng og Teacher Jing. Se mere her: www.shengzhen.org

Lignende kurser