Konditorkursus hos AOF

Drømmer du om at blive en mesterbager i det søde køkken? Så lær de grundlæggende teknikker til at lave lækkerier som eksempelvis kager, fyldt chokolade, desserter eller flødeboller. Glæd din familie eller venner med lækre kager og bagværk, hvor du kan være kreativ med både motiv, fondant og smag.

Tag på konditorkursus og glæd familien med søde fristelser 

Vil du bage lækre kager til hele familien? På et kagekursus lærer du at arbejde med marcipan, fondant, mousser og lærer at lave kager og dessert. Du får lærerig undervisning af en kompetent og erfaren underviser, der hjælper dig videre med at få din indre konditor og Mette Blomsterberg frem.

Vi har kurser i konditori, hvor du lærer at tyde, hvad der står i opskrifter og bruge de teknikker, du måske misundeligt har set blive brugt i Den Store Bagedyst. Heldigvis kan alle lære at bage kager, og du behøver ikke være uddannet bager for eksempelvis at kunne lave en smuk bryllupskage. Dine venner og familie vil elske at få serveret lækkerierne til fødselsdage og fejringer, og blanke fyldte chokolader er altid et hit som værtindegave.

Find et konditorkursus hos AOF her.

Lær at lave fyldte chokolader, flødeboller og meget mere

At bage og arbejde med bagværk, som uddannede konditorer gør det, kræver teknik, vedholdenhed, tålmodighed og en masse lyst til at lære. Til gengæld kan du hurtigt se resultater, og det er ofte sjovt at lære i fællesskab med andre med samme interesse. Udover det så skal der pyntes og smages på en kagerne efter hver kursusgang, og det plejer de fleste kursister at være vilde med. 

Uanset om du er nybegynder eller øvet, så får du tildelt opskrifter til dit niveau og din ambition. Du vil blive udfordret på dine evner på en kreativ og lærerig måde, og hos AOF er der plads til alle.

Se alle vores konditorkurser her.

Hvad kan du eksempelvis lære at lave?

  • Chokolade
  • Italiensk is
  • Fragilité
  • Flødeboller
  • Kager og pynt
Vil du gerne forbedre dine evner i køkkenet?

Vil du gerne forbedre dine evner i køkkenet?

Hos AOF har vi mange forskellige kurser, hvor du kan udvikle dine evner i køkkenet. Vi har madlavningskurser, som tager udgangspunkt i verdenskøkkenerne eller bestemte råvarer. Men du kan også deltage i bagning- eller konditorikurser. Hvis du er nysgerrig kan du se alle vores madlavningskurser her.

Se vores madlavningskurser her

Værd at vide om vores mad­lav­nings­kur­ser

Hvis du går og leger med tanken om at tilmelde dig et af vores mad­lav­nings­kur­ser, har du en bred vifte af valgmuligheder. På et mad­lav­nings­kur­sus hos AOF lægger vi stor vægt på, at alle skal have mulighed for at være med - begyndere som øvede.

Du vil opleve, at et mad­lav­nings­kur­sus er en ren sanseoplevelse, fordi du lærer at dufte, føle og smage på ingredienserne enkeltvis. Men det behøver hverken være svært eller tidskrævende at lave mad.

Smagssansen er faktisk sådan indrettet, at vi ved at smage på det, vi indtager, kan vurdere indholdet, så det passer med kroppens behov for henholdsvis kulhydrat, fedt og protein. Ret smart, ikke?

På et mad­lav­nings­kur­sus kommer du til at arbejde med spændende råvarer og bruge dem i nærende retter. Du bliver klogere på forskellige metoder og teknikker, så du fx kan kende forskel på at koge og blanchere.

Men madlavning er mere end bare at følge en opskrift. Vi vægter det sociale samvær højt, så du kommer uden tvivl til at nyde det hyggelige fællesskab, for der er plads til masser af grin undervejs. Vi har forskellige mad­lav­nings­kur­ser med erfarne undervisere. Om det er italiensk, indisk eller konditori så har vi et bredt udvalg. Hér kan du dygtiggøre dig i de rigtige teknikker og selvfølgelig tage opskrifterne med hjem i dit eget køkken.

Uanset om du er til italienske klassikere og finder det italienske køkken spændende, vil snuse lidt til det indiske køkken eller noget helt tredje, har du altså muligheden for det hos AOF.

Mad­lav­nings­kur­ser til alle niveauer

Om du er nybegynder, veganer, lider af allergier eller du bare gerne vil hygge dig med andre ligesindede, har vi et mad­lav­nings­kur­sus, der passer til dig. Derfor har du muligheden for at tilmelde dig det kursus, der netop passer dig og dine smagsløg. Du kan fx eksperimentere med traditionel dansk mad, men du har også mulighed for at gå i krig med finere madlavning såsom fantastiske supper, spændende fiskeretter og lækre kødretter samt flotte desserter.

Klik her for at se mange flere muligheder.

Find dit næste bagekursus hos AOF

Der er mange kurser i hele landet, hvor du kan lære at bage kage, brød og meget mere. Det er ikke kun det søde køkken, der er i fokus. På vores kurser kan du også kan få greb om det populære surdejsbrød. Du kan også lære at lave lækker mad på et mad­lav­nings­kur­sus. Du kan gå på opdagelse i de forskellige kurser og finde mere ud af, hvad du drømmer om at blive god til.

Find et bagekursus hos AOF her.

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til tilmelding, så er du velkommen til at kontakte din lokale afdeling.

Find din lokale afdeling her.