Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 515 kr/person
  • Pensionist 492 kr/person

Kursusdage

  • 26-10-2021
    Tirsdag
    17:00 - 20:40

Beskrivelse

Vi laver de fyldte chokolader fra bunden, med mange farverige dekoreringsteknikker.

Efter en introduktion med smagsprøver, vises hvordan man nemt sikrer den blanke chokolade.
Vi fremstiller fyldte chokolader, med mange slags fyld samt fyldte trøffelkugler.

Der lægges vægt på at anvende mange forskellige teknikker til dekoration, så chokoladerne overgår udseendet af det man købe i butikkerne!
Undervejs er der også tid til at få svar de chokoladespørgsmål man måtte have.

Når al produktion er afsluttet, bliver den fordelt blandt deltagerne, som kan hjemtage de fyldte stykker i fin emballage, sammen med et opskriftshæfte.

Vi bruger de bedste råvarer, bl.a. Valrhona chokolade og særlig udvalgte kvaliteter af nougat og marcipan.
Materialeudgifter er inkluderet kursusprisen. Medbring forklæde og viskestykke.

Der kan endvidere købes professionelle chokoladeforme, samt god chokolade mv. på kurset.
Kursusleder Jørgen Gornitzka er medlem af Chokoladeselskabet, og tabte sit hjerte til chokolade for mange år siden. Se mere på www.chokoman.dk

Bemærk

Materialeudgifter er inkluderet kursusprisen. Medbring forklæde og viskestykke

Lignende kurser