Konditori

Konditori

Bliv mesterbager og glæd familie og venner med blændende fristelser. Tjek vores store udvalg af kurser i konditori og søde sager. Lær at lave fyldte chokolader, kager, flødeboller og meget mere med konditorkurser hos AOF.

Område

Underkategorier

Online

Kursusdage

Afdelinger

Konditorkursus hos AOF

Drømmer du om at blive en mesterbager i det søde køkken? Så lær de grundlæggende teknikker til at lave lækkerier som eksempelvis kager, fyldt chokolade, desserter eller flødeboller. Glæd din familie eller venner med lækre kager og bagværk, hvor du kan være kreativ med både motiv, fondant og smag. På et konditor kursus får du lærerig undervisning af en kompetent og erfaren underviser, der hjælper dig videre med at få din indre konditor og Mette Blomsterberg frem.

Tag på konditorkursus og glæd familien med søde fristelser 

Vil du bage lækre kager til hele familien? På et kagekursus lærer du at arbejde med marcipan, fondant, mousser og lærer at lave kager og dessert. Vi har kurser i konditori, hvor du lærer at tyde, hvad der står i opskrifter og bruge de teknikker, du måske misundeligt har set blive brugt i Den Store Bagedyst. Heldigvis kan alle lære at bage kager, og du behøver ikke være uddannet bager for eksempelvis at kunne lave en smuk bryllupskage. Dine venner og familie vil elske at få serveret lækkerierne til fødselsdage og fejringer, og blanke fyldte chokolader er altid et hit som værtindegave.

Lær at lave fyldte chokolader, flødeboller og meget mere

At bage og arbejde med bagværk, som uddannede konditorer gør det, kræver teknik, vedholdenhed, tålmodighed og en masse lyst til at lære. Til gengæld kan du hurtigt se resultater, og det er ofte sjovt at lære i fællesskab med andre med samme interesse. Udover det så skal der pyntes og smages på en kagerne efter hver kursusgang, og det plejer de fleste kursister at være vilde med.

Hvad kan du eksempelvis lære at lave?

  • Chokolade
  • Italiensk is
  • Fragilité
  • Flødeboller
  • Kager og pynt

Uanset om du er nybegynder eller øvet, så får du tildelt opskrifter til dit niveau og din ambition. Du vil blive udfordret på dine evner på en kreativ og lærerig måde, og hos AOF er der plads til alle.

Find dit næste bagekursus hos AOF

Der er mange kurser i hele landet, hvor du kan lære at bage kage, brød og meget mere. Det er ikke kun det søde køkken, der er i fokus. På vores kurser kan du også kan få greb om det populære surdejsbrød. Du kan også lære at lave lækker mad på et madlavningskursus. Du kan gå på opdagelse i de forskellige kurser og finde mere ud af, hvad du drømmer om at blive god til. Se vores bagekurser eller madlavningskurser.