Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud

Kursusdage

Beskrivelse

Vil du være nabolagets bedste bager og spare mange penge? Så er dette kursus sagen. På et heldagskursus hører du kort om biologien i gærbrød. Derefter præsenteres surdeje og gærdeje. Yderligere produceres franskbrød, den særlige ”trylledej” bløddej, som kan
bruges til et væld af spændende bagværk. Sørg for at have god plads i fryseren og tag poser eller net med, da du skal transportere en hel del brød med hjem. Til frokost skal du lave din egen pizza efter original italiensk opskrift.
Bemærk: Materialeomkostninger for ca. 200 kr. som afregnes med underviseren på undervisningsdagen. (Materialeomkostninger inkluderer frokost med rødvin, samt brød til at tage med hjem.)

Bemærk

Udgift til råvarer på 200,- kr. må påregnes.
NB! Indgang fra bagsiden af skolen på Brandholms Alle.

Lignende kurser