Bagning

Bagning

Kom med i køkkenet og få fingrene i dejen. Bliv mesterbager og glæd familie og venner med blændende fristelser. Tjek vores store udvalg af kurser i bagning, konditori og søde sager. Vi vil bage Foccacia, grydebrød, møllehjul, fødselsdagsboller, flutes, brunsviger, knækbrød og meget mere. 

Område

Underkategorier

Online

Kursusdage

Afdelinger

Tag på bagekursus

Bliver du også misundelig, når du ser Den Store Bagedyst på tv? Så fortvivl ej, vi tilbyder bagekurser til alle niveauer fra nybegynder til mesterbager. Alt efter din egen motivation og interesse kan du finde lige dét bagekursus, der passer til dig. Brug hyggelige timer i selskab med andre bageglade mennesker og lær at mestre alle de teknikker, du ser på tv.

 

Bagekursus hos AOF

Vi bager lækre kager og nybagt brød med den helt rigtige skorpe. Vi har kurser, hvor du kan lære alt om både det salte og søde køkken. På vores forskellige hold modtager vi idéer med åbne arme, og vi lærer teknikkerne med gode opskrifter fra erfarne bagere, samtidigt med at der er plads til improvisation. Alt det, du lærer på bagekurset, kan du tage med hjem og bruge i dit eget køkken. Så du kan glæde dig selv og dine gæster med velsmagende kager til kaffen.

Tag på bagekursus og lær at lave nybagt brød

Duften af nybagt brød om morgenen. Lyden af en sprød skorpe. Smagen af den rigtige surdej. På bagekursus hos AOF kan du lære at bage brød. Du har sikkert set videoer eller billeder på sociale medier af bagværk, der får mundvandet til at løbe. Nu har du chancen for at lære alle de grundlæggende teknikker bag et saftigt brød. Det ser måske let ud, men det kræver øvelse og en god læremester at mestre bagningens ædle kunst.

Vi har hold til alle niveauer, så lad dig ikke skræmme, der er plads og tid til dit bagværk. I fællesskab vil din underviser sørge for, at det bliver en hyggelig dag. Og vi skal selvfølgelig smage en masse godt brød og bagværk. På et bagekursus hos AOF kan du blandt andet prøve kræfter med:

  • At lave din egen surdej.
  • Forskellige slags brød, eksempelvis bage valnøddebrød, boller, rugbrød, fuldkornsbrød og franskbrød.
  • Lære om biologien bag gærbrød og effektiv æltning.
  • Den gode pizzadej.

Alt i alt venter mange spændende timer med ro og plads til at fordybe sig i at skabe et bedre bagværk. Så husk at skabe lidt ekstra plads i fryseren, så du kan få al bagværket med hjem efterfølgende. Stemningen plejer at være god, og vi sørger for, at alle kan være en del af vores bagekursus.

Lær at bage velsmagende kager og andre søde sager

Vi har også bagekursus til den kageglade, der vil få tips til at at lave lækre desserter, ligesom set på TV hos Mette Blomsterberg. Vil du lære at lave fyldte chokolader? Så tilbyder vi også kurser i at mestre den svære teknik med temperering og få den smukke og blanke overflade frem. Det kræver tålmodighed, men vores kompetente undervisere skal nok sørge for, at din søde tand bliver tilfreds. Du kan lære at temperere chokoladen, støbe chokoladerne i formene og selvfølgelig tage chokoladen med hjem bagefter.

Find dit kursus her.

 

 

Flødebollekursus hos AOF

Bagekursus hos AOF

Vi tilbyder også flødebollekursus. Hér kan du lære at lave alle de ting, der får en flødebolle til at smage rigtig godt. Modige smagskombinationer som lakrids, hindbær og hvid chokolade eller den helt almindelige med kokos. Du kan lave lige den flødebolle, du drømmer om.

Ligesom med chokolade er det altid en udfordring at få den rigtige form, men ved hjælp af passion og øvelse, så skal det nok ende med den helt rette oplevelse. Du vil komme hjem med godt humør og en masse tips til bagning.

Vi har også forskellige bagekurser i at bage lækre kager til hele familien. Har du en sød tand? Så vil underviseren vise nye teknikker i at lave den rigtige glaze eller pynt til fødselsdagskagerne. Gode tips til at overtrække med marcipan, så du kan imponere med kage til kaffen. Eksempelvis har vi kurser i halloweenkager, julebagning, pynt til festkager og meget mere.

Sådan foregår et bagekursus hos AOF

Findes der noget så skønt som nybagt brød, et saftigt rugbrød eller en rigtig god kage? Når du tilmelder dig et bagekursus hos AOF, så vil det bedste råd være at tage forklæde på. For i køkkenet er der plads til bagning og mel, også på trøjen. Udover det så vil underviseren grundigt instruere i de forskellige bageteknikker ved hjælp af teori og selvfølgelig ved hjælp af praksis. Kurset vil være for alle, der interesserer sig for at lære bagning, æltning og det søde køkken. På kurserne kan du lære at bage kager eller brød, både de klassiske og nogle der kan give nye smagsoplevelser. Dagen afsluttes altid med et hyggeligt fælles måltid med tid til at smage på kreationerne.

Find dit næste bagekursus

Vi har hold og bagekurser i hele landet med dygtige undervisere. Så find det helt rigtige bagekursus til dig. Du trykker bare ind på dit foretrukne kursus og tilmelder dig.

Find dit bagekursus her.

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til tilmelding til dit bagekursus, så er du velkommen til at kontakte din lokale afdeling.

Find din lokale afdeling her.