Lær at tegne

Drømmer du om at lære at tegne? Så har vi mange forskellige tegnehold hos AOF. Få blyanten på papir og udfold dine kreative evner trin for trin på et tegnekursus. Lær at tegne mennesker, tegne dyr eller portrætter. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Du vil lære praktiske tegnetips, som du kan bruge til at øve dig på at tegne på papiret.

Hvorfor skal du lære at tegne?

Selvom du aldrig har tegnet før, så forsøger undervisningen at have plads til alle, uanset om du er nybegynder eller øvet. Trin for trin vejledninger vil hjælpe dig til at blive bedre til at tegne og til at lave eksempelvis skygge og dybde på tegningen. Vores erfarne undervisere vil give en inspirerende guide fyldt med gode råd til at få din idé ud på papir.

Det kan være, at du gerne vil pynte væggene med egen kunst. Eller måske du savner at fordybe dig i et håndværk. Uanset årsagen og am­bi­tions­ni­veau vil undervisning i at tegne hjælpe dig godt på vej. Øvelsen er at lade hånden og tankerne føre dig steder hen på dine tegninger, så du bliver øvet i, hvordan man maler og tegner. Det kan både være abstrakt eller en til en portrætter. Jo mere erfaren du bliver, jo nemmere bliver det. Det er desuden godt for hjernen at tegne, og det er ofte til­freds­stil­len­de at få sine idéer ud med pensler og maling.

Vi har også kreative kurser for børn

Vi har også kreative kurser for børn

Er dit barn en kreativ sjæl, eller vil I gerne lave noget kreativt sammen? Hos AOF har vi adskillige kreative kurser for børn. Det er alt fra tegnekurser til glaskunst. De væsentligste teknikker vil introduceres, og der er rig mulighed for at udvikle de kreative evner. Du kan læse mere om vores kreative kurser for børn her.

Se vores aktiviteter for børn

Vores tegnekurser er for alle; nye som øvede

Har du tegnet før eller lige begyndt? Lær at tegne uanset dit niveau hos AOF. Du kan lære at bruge forskellige værktøjer og materialer. Det kan være farveblyanter, tusser, blyant eller maling.

Der findes også mange typer papir, du kan lære at bruge til din tegning eksempelvis akvarelpapir. Hvis din fantasi er stor, så kan du også lære at tegne tegneserier.

Du kan finde tegnekurser her

Lær at tegne eller male

Er du interesseret i at tegne eller male? Så er der mange måder at udtrykke sig på. Der er eksempelvis croquis eller land­skabs­ma­le­ri. Hos AOF har vi mange tegne-og malehold, hvor du kan få øvelse i det kreative håndværk. Det kan være med oliemaling eller måske akvarelmaling.

Det kræver øvelse at lære at være kreativ med mange detaljer på papir, men alle aldre kan lære det. Det handler kun om tålmodighed, et stykke papir og en blyant eller pensel.

Du kan finde maleri kurser her

Find andre kreative kurser hos AOF

Der er andre kreative kurser hos AOF end tegne-og malekurser. Vores tilbud af kurser spænder bredt i det kreative univers. Du kan eksempelvis lære:

Vi har også kreative kurser for børn. Du kan i oversigten på vores hjemmeside læse mere om de enkelte hold og få en masse kreative oplevelser i fællesskab med andre. På alle vores hold er der plads til hygge og samvær, imens man lærer. Vi deler vores ideer med hinanden, og vores undervisere har et roligt tempo, hvor du kan arbejde videre på det derhjemme.

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til tilmelding, så er du velkommen til at kontakte din lokale afdeling.

Find din lokale afdeling her.