Lignende kurser

Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud

Kursusdage

Beskrivelse

Design og sy dit eget tøj

Lær at modeludvikle og sy dit eget tøj i faststof eller strækstof efter dit eget unikke design. Om du ønsker at sy en kjole, en smart jakke, et par bukser eller en bluse m.m er helt op til dig. Undervisningen tilrettelægges efter den enkelte deltagers ønsker og behov, således at alle kan arbejde i deres eget tempo.

På dette kursus vil jeg lære dig at tage dine egne kropsmål og konstruere dit eget personlige grundmønster ud dine mål. Har du allerede et grundmønster, som du ønsker at bruge, er du meget vil kommen til at medbringe dette. Ud fra dit grundmønster får du lært at snitudvikle og sy dine helt egne modeller i dit unikke design. Du vil få lært at tilrette dit grundmønster, samt vil jeg lære dig en stribe teknikker inden for modeludvikling og tilretning af mønster, som giver dig indblik i konstruktionens mange muligheder. Du kan lære at sy i forskellige stoftyper, hvortil du får en hel stribe teknikker, tips og tricks, så dit endelige resultat bliver perfekt og unikt. Du får tips til hvilke modeller, der passer netop din figur og du får råd og vejledning i sammensætning af både farver, print og materialevalg. Du vil også få orientering om brug af indlægningsmaterialerne.

Jeg har veludført materiale med der inde holder beskrivelser og tegninger af fremgangsmåde til konstruktion grundmønster og modeludvikling, samt andre relevante tips og tricks, der bliver udleveret på kurset som du kan tage med hjem.

Har du selv et mønster med på en helt bestemt kjole, bluse, jakke eller et par bukser som du gerne vil sy, er det også en mulighed. Jeg vil gerne hjælpe med tilretning af mønsteret, så det kommer til at sidde perfekt.

Et kursus, der giver dig mulighed for at arbejde videre på egen hånd der hjemme.

Det vil være en god ide, at du har overvejeret, hvad du gerne vil sy inden kurset og har alle dine ideer og ønsker med og jeg vil hjælpe dig med at fremstille din model.

Det vil være en fordel at du medbringer følgende ting til kurset.

• Symaskine og evt. overlocker.
• Papirsaks og stofsaks
• Konstruktionslinealer og skriveredskaber, limstift samt tape
• Målebånd og syredskaber - nåle, tråd, skrædderkridt osv.
• Det stof og tilbehør du skal bruge til at sy dine færdigemodeller af.
• Mønsterpapir
• Vlies (kan købes af mig)

Søg gerne på nettet efter inspiration, find dit ynglings tøj frem eller tegn dine egne model. På den måde er du forberedt og kan begynde at udviklet et grundmønster og endelig model mønster med det samme.
 
Kurset skal foruden at give et fagligt udbytte være sjovt og hyggeligt, hvor vi to spændende og lærerige dage, derfor starter vi lørdag med rundstykker og kaffe, som jeg søger for. Resten af weekenden skal du selv sørge for mad og drikke. Jeg søger for kaffen under hele kurset.

Har du yderligere spørgsmål til kurset er du velkommen til at kontakte mig på tlf 28785633.

Jeg glæder mig til at se dig og ser frem til et kursus med masser af spændende konstruktion og syning.

Mange hilsner

Mona Dawall

Bemærk

Medbring mad og drikke - det er ikke muligt at købe. 


Huskeseddel se kursusbeskrivelsen.


Lignende kurser