Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
 • Fuldt betalende 760 kr/person

Kursusdage

 • 06-11-2021
  Lørdag
  10:00 - 16:00
 • 07-11-2021
  Søndag
  10:00 - 15:30

Beskrivelse

Kjoler, bluser og jakker i jersey

Lær at konstruere dit eget personlige grundmønster og snitudvikle dine egne modeller i strækstoffer. Undervisningen tilrettelægges efter den enkelte deltagers ønsker og behov. På dette kursus undervises du i mønsterkonstruktion ud fra egne mål, mønstertegning, tilretning af mønster og snitudvikling af grundmønster i strækstof. Du får lært at udvikle dine helt egne modeller i dit ønskede design og får indblik i konstruktionens mange facetter. Du lærer at sy i strækstof, hvortil du får en hel stribe teknikker, tips og tricks, så dit endelige resultat bliver perfekt og unikt. Du får tips til hvilke modeller, der passer netop din figur og du får råd og vejledning i sammensætning af både farver, print og materialevalg. Du vil også få orientering om brug af indlægningsmaterialerne.
Om du ønsker at lave en kjole, en jakke eller en bluse er helt op til dig. Et kursus, der giver dig mulighed for at arbejde videre på egen hånd der hjemme.

For at du får mest muligt ud af weekenden, vil det være en fordel at du medbringer følgende ting:

• Symaskine og gerne en overlocker (det giver det bedste resultat i syning af jersey).
• Papirsaks og stofsaks
• Konstruktionslinealer og skriveredskaber, limstift samt tape
• Målebånd og sy-redskaber - nåle, tråd, skrædderkridt osv.
• Det stof og tilbehør du skal bruge til at sy dine færdigemodeller af.
• Mønsterpapir (kan købes af mig til 30 kr. pr. rulle)
• Vlies (kan købes af mig)

Jeg vil lære dig at tage dine egne mål og udvikle dit personlige grundmønster. Jeg har materiale der indeholder beskrivelser og tegninger af fremgangsmåden, og andre relevante tips og tricks. Du vil lære at tilrette dit grundmønster, så dine modeller kommer til at sidde helt perfekt. Grundmønsteret kan du bruge til at designe og snitudvikle dine modeller efter også når du kommer hjem. Har du selv et mønster med på en helt bestemt kjole, bluse eller jakke som du gerne vil sy, er det også en mulighed. Jeg vil gerne hjælpe med tilretning af mønsteret, så det kommer til at sidde perfekt.

Det ville være en god ide at du har overvejet inden kursets start hvilken kjole, bluse eller jakke du gerne vil komme hjem med. Søg gerne på nettet efter inspiration, find din gamle yndlingskjole frem eller tegn dine egn model. På den måde er du forberedt og kan begynde at udviklet et grundmønster og endelig modelmønster med det samme.
 
Kurset skal foruden at give et fagligt udbytte være sjovt og hyggeligt, hvor vi får to spændende og lærerige dage, derfor starter vi begge dage med rundstykker og kaffe, som jeg søger for. Resten af weekenden skal du selv sørge for mad og drikke. Jeg søger for kaffen under hele kurset.

Jeg glæder mig til at se dig og ser frem til et kursus med masser af spændende konstruktion og syning.

Du har mulighed for at overnatte på AOF Centret fra fredag til lørdag, og fra lørdag til søndag - medbring blot sovepose, underlag og egen forplejning.

Lørdag kl. 10.00 - 16.00
Søndag kl. 10.00 - 15.30
 


Lignende kurser