Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
 • Fuldt betalende 760 kr/person

Kursusdage

 • 09-10-2021
  Lørdag
  10:00 - 15:30
 • 10-10-2021
  Søndag
  10:00 - 15:30

Beskrivelse

Bukser og nederdele i fast stof

Lær at konstruere dit eget personlige grundmønster til bukser og nederdel i fast stof og snitudvikle dine egne modeller. Sidder bukserne eller nederdelen aldrig som den skal, og du gerne vil have den til det, er grundmønster til bukser og nederdele i fast stof det rigtige weekendkursus for dig. Undervisningen tilrettelægges efter den enkelte deltagers ønsker og behov. På dette kursus undervises du i at konstruerer dit eget grundmønster til bukser eller nederdele i fast stof ud fra egne mål, snitudvikling, mønster tilretning og sy teknikker, så din model kommer til at sidde helt perfekt. Ud fra dit grundmønster får du lært at snitudvikle og sy dine helt egne modeller i dit ønsket design som kan være alle slags bukser eller nederdele. Du vil lære en stribe teknikker inden for modeludvikling og tilretning af mønster. Samtidig får du lært at sy i fast stof, hvor du får en hel stribe teknikker, tips og tricks til at sy i netop fast stof, hvormed dit endelige resultat bliver perfekt og unikt. Samt hvilken betydning dit materialevalg har for din modeludvikling. Du får tips til hvilke modeller, der passer netop din figur og du får råd og vejledning i sammensætning af både farver, print og materialevalg. Du vil også få orientering om brug af indlægningsmaterialerne.
Et kursus, der giver dig mulighed for at arbejde videre på egen hånd der hjemme.

For at du får mest muligt ud af weekenden, vil det være en fordel at du medbringer følgende ting til kurset

• Symaskine og evt. overlocker.
• Papirsaks og stofsaks
• Konstruktionslinealer og skriveredskaber, limstift samt tape
• Målebånd og syredskaber - nåle, tråd, skrædderkridt osv.
• Det stof og tilbehør du skal bruge til at sy dine færdigemodeller af.
• Mønsterpapir
• Vlies (kan købes af mig)

Jeg vil lære dig, at tage dine egne mål og udvikle dit personlige grundmønster ud fra disse. Jeg har veludført materiale med der indeholder beskrivelser og tegninger af fremgangsmåder, samt andre relevante tips og tricks. Du vil lære at tilrette dit grundmønster eller et medbragt købemønster, så din model kommer til at sidde helt perfekt. Grundmønsteret kan du bruge til at designe og snitudvikle dine modeller efter også når du kommer hjem. Har du selv et mønster med på et helt bestemt par bukser eller en nederdel du gerne vil sy, er det også en mulighed. Jeg vil gerne hjælpe med tilretning af mønsteret, så det kommer til at sidde perfekt.

Det ville være en god ide at du har overvejet inden kurset hvilket par bukser eller nederdel du gerne vil komme hjem med. Søg gerne på nettet efter inspiration, find din gamle yndlingskjole frem eller tegn dine egne model. På den måde er du forberedt og kan begynde at udviklet et grundmønster og endelig model mønster med det samme.
 
Kurset skal foruden at give et fagligt udbytte være sjovt og hyggeligt, derfor starter vi begge dage med rundstykker og kaffe, som jeg søger for. Resten af weekenden skal du selv sørge for mad og drikke. Jeg søger for kaffen under hele kurset.

Jeg glæder mig til at se dig og ser frem til et kursus med masser af spændende konstruktion og syning.

Du har mulighed for at overnatte på AOF Centret fra fredag til lørdag, og fra lørdag til søndag - medbring blot sovepose, underlag og egen forplejning.

Lørdag kl. 10.00 - 16.00
Søndag kl. 10.00 - 15.30

Mvh Mona Dawall

Lignende kurser