Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
 • Fuldt betalende, Roskilde 575 kr/person
 • Efterlønsmodtager el. arbejdsledig, Roskilde 510 kr/person
 • Pensionist, Roskilde 485 kr/person

Kursusdage

 • 21-09-2021
  Tirsdag
  10:00 - 15:30
 • 22-09-2021
  Onsdag
  10:00 - 16:30

Beskrivelse

Vi begynder med en gennemgang af forskellige materialer, så man har et godt grundlag for at vælge det helt rigtige til sin bh. Derefter kigger vi på opsyede modeller, for at få en fornemmelse af, hvad man kunne tænke sig at sy. Når model og materialer er valgt, starter det egentlige arbejde. Du tegner dit mønster op, klipper modellen ud i valgte materialer, og så er du i gang. Forudsætningen for et godt resultat, er at man er fortrolig med sin symaskine. Vi gennemgår relevante teknikker som f.eks. påsyning af elastik, tubebånd osv., alt efter hvad der er brug for.

Materialeliste:
Blyanter, mønsterpapir, tegnetrekant eller lineal, knappenåle, papirsaks, skarp stofsaks, lille skarp og spids saks, opsprætter, som der selvfølgelig ikke bliver brug for :, symaskinenåle - tynde til strækstof, sytråd i forskellige farver, alt efter hvilke farver man kunne tænke sig at sy i.

Underviser medbringer materialer af forskellig slags - til videresalg. Dette omfatter også bøjler, som kan være lidt af en jungle at købe, uden at kunne prøve.

Lignende kurser