Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
 • Fuldt betalende 580 kr/person
 • Pensionistpris 540 kr/person

Kursusdage

 • 06-11-2021
  Lørdag
  09:00 - 14:00
 • 07-11-2021
  Søndag
  09:00 - 14:00

Beskrivelse


For nybegyndere og lidt øvede - På dette kursus arbejder vi mest med mønstre og tilretning -Hvordan tegner vi, klipper - og ikke mindst vender stoffet, samt markerer hvor der skal ske noget?! Altså de basale syteknikker, hvad bruger vi hvor og hvornår?

Vi får selvfølgelig også syet lidt/noget - men der vil være en masse om teknikker, sytråde, nåle og mønstre...

Det er et kursus er for dig der lige er begyndt at sy - eller har syet noget, men er i tvivl om trådretning, stofvalg - og hvad stiller man op hvis man er str 34, 42 og 38 i en og samme person.


Medbring en papirsaks, evt. 1 mønster eller 2,3,4,5..., mønsterpapir (eller køb efter forbrug ved underviseren), blyant, stof samt stofsaks, kridt, og nåle. OG STOF STOF STOF...


Gerne symaskine, men det kan være du kun får klippet, klippet og klippet....

Underviser har masser af mønstre som må tegnes af og klippes. 

Hun har også nogle af de vigtigste værktøjer med, -det kan være I bliver overraskede... 

Tag evt. drikkevarer og kop/glas med og måske en kage, så du lige kan puste ud undervejs.


Underviser fortæller lidt om de mest gængse syninger, og hvad der bruges til hvad - men hun kender ikke alle symaskine mærker, men holdet som helhed finder ud af det hele sammen. Det er som i resten af verden dig der kender (eller kommer til at kende) din egen maskine. Så tag gerne manualer med også.


Kontakt underviseren Britta Astrup på mail brittaastrup@gmail.com for flere oplysninger eller ring/sms på tlf. 2072 3881.

Britta vil gerne snakke med alle inden kursusstart, så hun kan tilrette kurset efter Jer og ikke efter hvad hun tror, I har brug for. Og hvis I skal på stofudsalg har hun lige en oplysning I måske har brug for..


Lignende kurser