Smykkekursus hos AOF

Har du lyst til at lære at lave dine egne smykker? Så tag på smykkekursus hos AOF. Vi har mange forskellige kurser både i smykkedesign og i eksempelvis fremstilling af sølvsmykker. Du lærer alle teknikker til at skabe dine egne unikke smykker. På et smykkekursus får du desuden professionel vejledning i, hvordan du bedst kan bruge dine idéer og kreative evner til at skabe et smukt og unikt smykke til din familie, venner eller til dig selv.

Lav dine egne smykker på et smykkekursus

På et smykkekursus lærer du om alle materialer, som du kan bruge til at lave smykker. Det kan være sølv, guld, bronze eller sten. Du lærer også at udregne din ringstørrelse.

Det er sjovt at designe sit eget smykke, når kun fantasien sætter grænser, og vi har hold med forskelligt fokus. Du kan eksempelvis komme til workshop kun i sølvarbejde eller et smykkekursus kun med perler eller perlehækling. Vi har kurser både for begyndere og øvede. Din underviser tager udgangspunkt i, hvad du kan og sørger for, at alle lærer den grundlæggende teknik til smyk­ke­frem­stil­ling. Vi har korte og lange forløb i hele landet med forskelligt antal lektioner i hele Danmark. På den måde kan du finde de rette kursusdatoer til et smykkekursus, der passer til dig.

Kig her og find det rette smykkekursus.

Vi har også kreative kurser for børn

Vi har også kreative kurser for børn

Er dit barn en kreativ sjæl, eller vil I gerne lave noget kreativt sammen? Hos AOF har vi adskillige kreative kurser for børn. Det er alt fra tegnekurser til glaskunst. De væsentligste teknikker vil introduceres, og der er rig mulighed for at udvikle de kreative evner. Du kan læse mere om vores kreative kurser for børn her.

Se vores aktiviteter for børn

Sådan foregår vores smykkekursus

På et smykkekursus laver du dit eget smykkedesign. Teknikken bliver introduceret, så den guider dig til hele den proces, der er, når man designer og fremstiller smykker. Materialer kan købes på kurset, eller du kan tage dine egne materialer med.

Fællesskabet imellem kursister er vigtigt og bliver prioriteret højt, så du lærer alt om smyk­ke­frem­stil­ling samtidigt med, at der er plads til en snak over kaffen. Smykker kan man bliver ved med at designe og lave. Det er en kreativ proces, du kan blive ved med at forbedre med nye teknikker.

Hvad lærer du på et smykkekursus?

Kurset lærer dig de grundlæggende teknikker til at lave øreringe, halskæder, armbånd eller måske brocher.

Det er dit eget valg, hvad du drømmer om at arbejde med og fremstille. Hvis du har ideer til dit eget design, så kan du lære teknikkerne til at lave dit eget smykke. 

Lyder det som noget for dig? Du kan finde vores smykkekurser her.

Du lærer eksempelvis disse teknikker på et smykkekursus hos AOF:

  • At save
  • At lodde
  • At file
  • At smergle
  • At hamre
  • Polere og lave smukke overflader
  • Glat eller matteret sølv
  • Lodde en rørfatning

Tag på et kreativt kursus med AOF

Nysgerrig på andre kreative kurser hos AOF? Du kan eksempelvis tage på kursus i:

Find et kreativt kursus nær dig her.

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til tilmelding, så er du velkommen til at kontakte din lokale afdeling.

Find din lokale afdeling her.