Lignende kurser

Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud

Kursusdage

Beskrivelse

Har du ikke prøvet akvarelmaling, men kunne tænke dig at se om det er noget for dig, eller er du så småt igang, men har brug for inspiration og hjælp til at komme videre, så er det her kurset.

Der vil bl.a. arbejdes med emner som: Materialer, tegning, komposition, perspektiv, maleteknikker som f.eks. laveringer, vådt i vådt maleri, afdækning m.m. Og der vil blive fokuseret på at bringe hver enkelt videre på sin vej.

Medbring den første gang akvarelpapir (blok helst limet eller løst papir + plade til at fastgøre papiret) akvarelfarve, akvarelpenster (stor og lille), blandebakke, blyant og evt. foto eller ting at male efter.

Er du sikker på du vil arbejde videre med akvarellen, så invester i gode (dyre) farver eksempelvis Winsor&Newton, SshminkeHoradam eller Sennelier, Hvor disse forhandles kan du også få de øvrige ting i høj kvlitet. Men er du ikke sikker, kan du komme langt med Tigerens eller bedre Harald Nyborgs akvarelsæt, 12 tuber koster mindre end én tube/brik af de "fine" farver. Her kan man også få OK akvarelpapir, blandebakker og også pensler (men forvent ikke for meget af penslerne).

Onsdage fra 19.00 - 21.45

Lørdag fra 11.00 - 14.00


Lignende kurser