Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
 • Fuldt betalende 840 kr/person

Kursusdage

 • 04-11-2023
  Lørdag
  10:00 - 16:05
 • 05-11-2023
  Søndag
  10:00 - 16:05

Beskrivelse

Et landskab malet i akvarel kræver tålmodighed, men også viden og evnen til at vælge passende pigmenter og hvordan man blander farver og hvor meget vand der skal bruges.
På dette weekendkursus vil du lære om disse teknikker og lære at male i lag, vådt-i-vådt og at tegne over toppen med en skarp våd pensel. Kompositionsråd og perspektivregler vil også blive introduceret.
At male et akvarelmaleri kan tage flere timer at færdiggøre! Billedet kan også males i en seance, hvor man bruger lag af friske/hurtige laveringer, anvendt med omhu og omhyggelig planlægning. Derudover handler kurset om at give dig mulighed for at opleve og erfare den kreative proces.
Du vil blive vejledt igennem de forskellige øvelser, fx farvelaveringer (wash eller aftoning) og tegning med våd pensel.

Dag 1: Vi vælger emne/motiver og tegner billeder i blyant og pen. Afgørende er en god tegning og en grundig forberedelse af farver, vandfarveblandinger og godt kvalitet papir, som er opspændt. Underviser viser diverse teknikker med demonstrationer.
Du vil få tid til at nyde akvareldemonstration (masterclass) som underholdning. Vi holder kaffepauser og husk at tage madpakke med og ekstra frugt til stilleben men også til frokostpause.

Dag 2: Vi fortsætter akvarel i samme emne/motiv. Vi lærer at planlægge farvelaveringer, tegne med penslen og lære at sætte billedet i komposition. Demonstration af farveblandingsteknikker.
Kursus er for let øvede og øvede i tegne- og akvarelteknikker. Vi bruger undervisers originale akvareller og fotokopier.
Medbring dine favoritferiefotos eller landskaber som du vil omdanne til akvarelmaleri. Underviseren taler engelsk og dansk.

Materialer medbringes af deltagerne selv. Alle får listen med kunstmaterialer tilsendt lige inden første mødegang. Underviser Maya Korlas-Martin Akvarelkunstner og arkitekt, Mst (Cantab).  www.mayakorlas.com


Bemærk

Materialer medbringes af deltagerne selv. Materialeliste tilsendes inden første mødegang. Underviser Maya Korlas-Martin kan kontaktes på 25697577 eller på mail; mayakorlas@gmail.com

Lignende kurser