Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
 • Fuldt betalende 600 kr/person

Kursusdage

 • 06-04-2024
  Lørdag
  10:00 - 15:00
 • 07-04-2024
  Søndag
  10:00 - 15:00

Beskrivelse


Lær at male- Følg din intuition..
Kom med på en rejse ind i dit indre kreative univers og fald ind i dig selv via intuitiv maling. Med min vejledning lærer du værktøjer til at komme i kontakt med din ´indre verden´- følelser og tanker, og udtrykke dig via maling.
Dette kursus er til dig som gerne vil få en masse inspiration, udfolde din kreativitet og arbejde med dit personlige udtryk, uanset om du er til abstrakt eller figurativt maleri, eller en kombination af dette.
Det handler om at lytte til dig selv. Det handler om selvkærlighed.
“Det er kun med hjertet, man kan se klart” Den lille prins, Antoine de Saint-Exupéry
Kurset henvender sig til alle niveauer.
Der medbringes egne materialer: 3-4 Malerlærreder (50x70cm eller større), akrylmaling, evt. malemedier, pensler i forskellige størrelser, spartler, et glas til at skylle i, palet eller tallerken til at blande farve på, stofklud, medbring eget staffeli.
Evi Apostolou er uddannet ved billedkunst på Kunstakademiet Athens School og Fine Arts (ASKT) i Grækenland og har i flere år været udøvende kunstner og underviser i kunst. Se mere på eviapostolou.com
Spørgsmål til kurser og undervisning kan du stille på mail: evaposto@gmail.com eller på telefon: 21 96 45 82 til underviseren EVI

Bemærk

Medbring eget staffeli

Lignende kurser