Lignende kurser

Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud

Kursusdage

Beskrivelse

Holdet er for dig, der ønsker at eksperimentere med det abstrakte maleri og også prøve at arbejde med maleri på andre medier end lærred. F.eks. papir eller træ.

Du har lyst til at at blande dine egne farver og toner og prøve at arbejde med forskellige strukturer og overflader på maleriet.  

På holdet maler vi fordi vi elsker at male, så processen er vigtigere end resultatet. Det handler om at skabe et frit rum, hvor du kan udfolde dig og fordybe dig i det, der sker lige nu og her. Du må gerne være ny-begynder, så længe du har mod på at male derudad.  

Undervisningen tager udgangspunkt i dit udtryk, men jeg vil vise eksempler på værker, lavet af malere fra samtidskunsten, som arbejder med et abstrakt udtryk, som man kan lade sig inspirere af. Jeg vil vejlede dig løbende i din proces. Holdet kan ses som et værkstedsfællesskab.  

Materialer: Vi arbejder med akrylmaling, tusch og mix media som stof og papir til kollage mm. Dog ikke oliemaling.

Medbring noget du vil male på, gerne flere ting hver gang, så du kan gå til og fra det: Et opspændt lærred, plader, stof, træ, et gammelt fad - kun fantasien sætter grænser.

Underviser: Johanne Skovbo Lasgaard.

Lignende kurser