Lignende kurser

Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud

Kursusdage

Beskrivelse

Har du lyst til at udvikle dit maleri eller tage hul på din lyst til kunstneriske læring? 

Så er dette kurset lige noget for dig.

 

Vi skal arbejde med forskellige maleteknikker, og arbejde med vores måde at kigge på kunst. Der arbejdes eksperimenterende med både oplæg og individuel undervisning Vi bruger tegning, monotrykteknikker, oliekridt, malertape, og andre virkemidler etc. Vi fokuserer hovedsageligt på akrylmaleri.

 

Endvidere vil du få arbejdet med 3D/skulptur, monoprint og collage teknikker.

 

Kurset startes med et oplæg om samtidskunst, og intro til teknikker. Du vil få masser af individuel sparring og udfordring. Du vil få mulighed for at arbejde meget intenst med dine værker, og dermed samle ny inspiration til såvel form som indhold.

 

Der tages udgangspunkt i hvor DU er i dit maleri. Vi skal arbejde med at stramme maleriet op, så alle dine eksperimenter kan ende i et helstøbt maleri, der er interessant og hænger sammen.

 

Eneste forudsætning for at deltage er, at du har lyst. Begyndere, let øvede og meget erfarne er velkommen. Udover kursus så kommer der lille ekstra pris på materialer (maling, lærred, tegnepapir, print, tusser, tape etc.) til rådighed. Hvis du foretrækker at medbringe egne materialer, er du meget velkommen.

 

Medbring:  kaffe/Te + snacks til pausen.

Lignende kurser