Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
 • Fuldt betalende 1250 kr/person

Kursusdage

 • 07-10-2023
  Lørdag
  09:00 - 15:30
 • 08-10-2023
  Søndag
  09:00 - 15:30
 • 26-10-2023
  Torsdag
  18:00 - 21:00

Beskrivelse

Har du lyst til at fordybe dig leret, hvor fokus er på håndbygning og drejeskiven er lagt væk? Over en weekend skal vi dykke ned i lerets verden og primært lave mindre emner som skåle, kopper, små fade og små figurer - måske du får lavet din nye yndlingskop eller den perfekte mælkekande?

På kurset arbejder vi primært med pladeteknikkens talrige muligheder - en teknik der er god til dem der er helt nye inden for leret og er man øvet, vil jeg vise teknikker og måder så man bliver løftet videre. Vi arbejder ud fra skabeloner og jeg viser hvordan man selv kan arbejde videre med blandt andet forskellige dekorationsteknikker, så tingene får et personligt udtryk. Hvis man gerne vil prøve andre teknikker som pølseteknik, kurinuki eller klemmeteknik demonstrerer underviseren også gerne det.

Hver dag starter vi med et oplæg eller demonstration af forskellige teknikker og metoder, så man er klar til at kaste sig ud i formgivningens verden. Det kunne være hvordan man laver en særlig form, hvordan man laver hanke der holder, hvordan man udvikler egne skabeloner, forskellige dekorationsteknikker med farver og begitninger. Emnerne afhænger af gruppens ønsker og behov. Efter den fælles undervisning arbejder man med sine egne ting med grundig og individuel vejledning fra underviseren.

Den sidste gang glaserer vi tingene.

Kurset er for alle - det kræver blot lysten til at arbejde i ler!

OBS: Dette er ikke et drejekursus og drejeskiverne er ikke i brug

 

På vores keramikhold ligger fokus på undervisning med plads til fordybelse og dygtiggørelse. Lokaler og faciliteter er til undervisning og ikke til brug til massefremstilling eller produktion til salg. Vi kan desværre ikke tilbyde at brænde ting du arbejder med hjemme, heller ikke hvis du bliver forhindret til enkelte mødegange.


Lignende kurser