Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 140 kr/person

Kursusdage

  • 03-10-2023
    Tirsdag
    19:00 - 20:30

Beskrivelse

Tilbage i januar 2021 udgav otte kendte, danske kvinder den dampende hede novellesamling ”Kvindefantasier” med otte selvstændige, erotiske noveller. I juli 2021 kom forfølgeren ”Kvindefantasier 2”, hvor et nyt hold kvinder havde skrevet 10 frække historier. Novellesamlingerne skabte massiv medieomtale om kvinder og lyst – og har ligget på bestsellerlisten lige siden…!
I foredraget ”Frække fantasier” fortæller Elisa Lykke om, hvordan hun fik ideen til netop dette litterære univers, der har tiltrukket tusindvis af kvinder og mænd. Hun har med over 25 år i mediebranchen masser af indsigt og har en levende frivol humoristisk facon.
Elisa Lykke er generøs med fortællinger fra sit eget liv som tidligere husmor, nu som single og alt hvad det bærer med sig af dating apps, glæde, forskrækkelser samt sit eget fantasiunivers og hvad der har drevet hende siden hendes teenageår.
Hun dykker ned i hvor svært, det har været at overtale mange af de kendte til at medvirke i skriverierne, om hendes mission om at få de unge til at læse erotik fremfor at blive flasket op med pornoen på nettet, om oplevelsen af hvor tabuiseret det stadig er at tale højt om sex, og om de mange hundredvis af kvinder, der har bombarderet hende med en glæde over, hvor kvindefrigørende de noveller har været for dem.
Målet for Elisa Lykke er at rykke ved tabuet om, at kvinder ikke har lige så meget lyst til sex som mænd.


 


Lignende kurser