Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
 • Fuldt betalende 360 kr/person

Kursusdage

 • 14-09-2022
  Onsdag
  10:00 - 12:00
 • 21-09-2022
  Onsdag
  10:00 - 12:00
 • 28-09-2022
  Onsdag
  10:00 - 12:00

Beskrivelse

14. september – Kongernes Kvinder
- Louise Langhoff Koch, forfatter, cand mag i litteraturvidenskab

Hvem var de, alle de kvinder, der stod lige bag ved og nogle gange endda et lille skridt foran de danske konger? De kvinder, kongen giftede sig med eller havde affærer med uden for ægteskab. Hvad tænkte de, hvilke interesser havde de, hvorfor handlede de som de gjorde og hvordan reagerede de på de begivenheder, der blev skelsættende for deres tid? Vi ved meget om kongerækken og de enkelte konger, men de kvinder de delte deres liv med, har deres helt egne historier og skæbner. Denne bog er en fortælling om kvindernes liv, som det udspillede sig i den tid de levede i – med de begivenheder, der blev afgørende og med de forudsætninger, de havde. Men den giver også et bud på, hvem de var og hvad de egentlig tænkte.


21. septtember – Alex-Miraklet fra Stalins Gulag
-  Thomas Kvist Christiansen, forfatter

Hvordan er det at starte sit liv i en barsk russisk fangelejr i det iskolde Sibirien under Stalins styre efter andens verdenskrig? Det fortæller 71 årige Alex Thomsen fra Augustenborg om i bogen ”Alex – Miraklet fra Stalins Gulag”. I sit foredrag fortæller forfatter Thomas Kvist Christiansen historien om Alex, der kom til verden en decemberdag kort før juleaften i 1950.


28. september – Slagterkoner og Bagerenker og meget andet
- Jens Blendstrup, forfatter.

Med en utrolig energi og charme tager Jens Blendstrup deltagerne med i sit litterære univers, gerne ud fra de sidste skud på stammen, men også andre værker kan komme til deres ret. Hør om inspirationen, processen, luskefiserne, Gud, Berlin, pludselig flæben, slagterkoner og bagerenker, faktaen og fiktionen.

 

Lignende kurser