Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 130 kr/person

Kursusdage

  • 24-10-2022
    Mandag
    19:00 - 21:00

BeskrivelseKasper Birch fik helbredsangst da han var i slutningen af trediverne. Det var så voldsomt, at han mentalt sagde farvel til sin kone og børn fordi han var overbevist om, at læger og andre løj for ham, når de gang på gang ikke kunne finde de sygdomme han frygtede.


Helbredsangst eller sygdomsangst er en angstlidelse, hvor man er plaget af frygten for at have eller få alvorlig sygdom. Helt almindelige kropslige symptomer tolkes som tegn på dødelig sygdom og kan være svært invaliderende for de ramte. Det skønnes, at mellem 130-150.000 danskere lider af det i behandlingskrævende grad. Lidelsen er bedre kendt som hypokondri, og er en anerkendt angstlidelse, der kan diagnosticeres og behandles på linje med andre angstformer.


I foredraget tager Kasper Birch udgangspunkt i sin egen historie og indvier publikum i, hvordan det opleves at have helbredsangst. Bevæbnet med nysgerrighed og humor fortæller Kasper om, hvordan han med hjælp fra en ekspert fra Aarhus Universitetshospital, en kendt hjerneforsker og en præst lærte at forstå, hvorfor han fik lidelsen, hvordan alt det han gjorde for at slippe af med den var forkert, og hvordan han i dag lever godt med helbredsangsten.


På dagen sælger og signerer Kasper Birch sin bog ”Jeg er syg-men jeg fejler ikke noget”

Lignende kurser