Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
 • Fuldt betalende 3400 kr/person

Kursusdage

 • 17-07-2023
  Mandag
  09:00 - 16:00
 • 18-07-2023
  Tirsdag
  09:00 - 16:00
 • 19-07-2023
  Onsdag
  09:00 - 16:00
 • 20-07-2023
  Torsdag
  09:00 - 16:00
 • 21-07-2023
  Fredag
  09:00 - 16:00

Beskrivelse

Vi byder dig velkommen til:

 AOF Sydvest Sjællands Kultur & Sundhedshøjskole 2023

En uge du aldrig glemmer… Tag ægtefællen, vennen, veninden eller naboen med til en inspirerende uge, som byder på både personlig og faglig udvikling samt et hyggeligt højskolesamvær. Du får: En hyggelig uge i muntert samvær med andre. Vi har det sjovt, hygger og udøver omsorg for hinanden. Du får daglig bevægelse af kroppen, viden, ny indsigt og masser af oplevelser. Du får med andre ord en ordentlig ”kulturindsprøjtning” Vi tager på hyggelige udflugter, Fjordsejlads på Skælskør Fjord, besøger dronning Margrethes residens på Fredensborg Slot med rundvisning på slottet og i slotshaven, besøger Glyptoteket med rundvisning, oplever særudstillingen: Armana- Solgudens by om den ægyptiske bys storhed og fald, besøger Roskilde Kloster med rundvisning, spændende foredrag ved filosof Henrik Schøneberg, om at kende dig selv, Foredrag ved Pernille Kruse om antiinflammatorisk kost og tarmenes betydning for vores helbred, oplæg ved Tania Snedker om kærlig og konstruktiv kommunikation, Foredrag ved Jan Skaarup om at finde kærligheden via en kontakt annonce, når man har brugt et ældre billede og vejer 20 kg. mere end da billedet blev taget, hyggeligt eftermiddagsarrangement hvor Erik Grip underholder med sange og røverhistorier. Vi prøver forskellige motionsformer ved vores dygtige undervisere, spiser lækker mad og får masser af uforglemmelige oplevelser og indtryk. En uge fuld af overraskelser, hyggeligt samvær, inspiration til mere livsværdi i hverdagen og nye bekendtskaber. Her får du nogle helt uforglemmelige oplevelser og indtryk.

 

Praktiske oplysninger: Kultur & Sundhedsugen 2023 afholdes i Musikstalden på Grønnegades Kaserne, Grønnegade 10, 4700 Næstved

Du deltager i alle ugens aktiviteter, som på en højskole og samtidig bor du hjemme. Aktiviteterne er tilrettelagt så alle kan være med og få et udbytte af ugen. Du vil hver dag blive præsenteret for forskellige trænings former, hvor der tages hensyn til den enkelte. Nogle af øvelserne foregår liggende, men har du begrænsninger ved dette, kan de fleste øvelser også forgå siddende. Er du gangbesværet eller bruger rollator, Er der også mulighed for at få støtte til og fra udflugtsmålene.

Du skal medbringe dit eget ligge underlag.

Kursus pris: kr. 3.400,-

Prisen inkluderer: Morgenmad, Kaffe/the og øvrige drikkevarer (hele dagen), frokost, eftermiddagskaffe med kage, undervisningsmaterialer, foredrag, busture, rundvisninger, udflugter, billetter guider mv. For yderligere oplysninger:

Kontakt AOF Sydvest Sjælland tlf. 2113 0102 for fremsendelse af udførligt program til Kultur- og Sundhedshøjskolen.Lignende kurser