Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 145 kr/person
  • Studerende, Frederiksberg 105 kr/person
  • Studerende, København 105 kr/person

Kursusdage

  • 27-09-2022
    Tirsdag
    18:00 - 20:00

Beskrivelse

Menstruation er en realitet for halvdelen af verdens befolkning og har indflydelse på alt fra ligestilling mellem kønnene til verdensøkonomien og den bæredygtige udvikling. Så hvorfor bliver menstruation fortsat gemt væk og pakket ind i misinformation, sexistiske jokes og klorblegede bind?
I sit foredrag inviterer journalist, kulturformidler og kvinden bag Kh Underlivet, Emma Libner, dig med ind i skammens maskineri, når hun stiller skarpt på den røde kropsvæskes kulturhistorie og de mange myter og misforståelser, der fortsat klistrer sig til menstruationen. Vi skal både tilbage til dengang, videnskabsmænd i ramme alvor mente, at menstruation kunne slå dyr og planter ihjel, og kigge fremad i et forsøg på at forstå, hvordan det kunne gå så galt, at skolepiger verden over den dag i dag stadig går glip af vigtige skoledage, bare fordi de menstruerer.
Tag din mor, søster eller veninde under armen og glæd dig til en tankevækkende aften med plads til latter, når det private atter bliver politisk. Alle kan være med - livmoder eller ej. (Fotograf: Malene Nelting)


OBS! Hvis du kan lide mere som dette, så tilmeld dig hele foredragspakken og få 3 for 2 foredrag. Tryk på følgende link: Perfekt Uperfekt - foredragspakke (aof.dk)

Lignende kurser