Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 145 kr/person
  • Studerende, Frederiksberg 105 kr/person
  • Studerende, København 105 kr/person

Kursusdage

  • 30-08-2022
    Tirsdag
    18:00 - 20:00

Beskrivelse

Hvorfor får 2 ud af 3 heteroseksuelle kvinder ikke orgasme under sex? Hvad er en orgasme? Kan det virkelig passe at menneskeheden var på månen før vi fandt klitoris?

Med humor, indblik og baseret på research undersøger vi i dette foredrag fakta omkring køn og seksualitet.
Med særligt henblik på kvinder går vi tæt på emnet sex. Foredraget er baseret på up-to-date forskning, information og viden.
Er det rigtigt at mennesker med en klitoris har sværere ved at komme? Hvordan er kvinders seksuelle historie?

Alle er velkommen og selvom det er et kinky emne bliver det hverken pinligt eller pirrende - men sjovt og underholdende.
Fokus er på oplysning, at bidrage med ny viden og igennem humor at prøve at nærme os et emne mange sjældent taler om. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål, og oplæsning fra ”Orgasmebogen” som er en tegneserie som via fakta, fiktion og satire behandler emnet seksualitet og køn ud fra et historisk, biologisk, kulturelt og psykologisk perspektiv.


Kristine Tiedt
Kristine Tiedt er forfatter, kunstner og tegneserietegner.
I 2020 udkom hendes debut “Orgasmebogen” på Gyldendal. Det er en tegneserie som formidler research, viden & fakta indenfor emnet seksualitet og køn. Kristine Tiedt holder foredrag, underviser i seksualitet og tegneserier på Krogerup Højskole, aftenskole, laver workshops, oplæsninger mv.


OBS! Hvis du kan lide mere som dette, så tilmeld dig hele foredragspakken og få 3 for 2 foredrag. Tryk på følgende link: Perfekt Uperfekt - foredragspakke (aof.dk)

Lignende kurser