Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 150 kr/person

Kursusdage

  • 10-08-2023
    Torsdag
    10:00 - 12:30

Beskrivelse

Kom med rundt på kødbyens mest hippe gallerier og oplev et væld af forskelligartede udstillinger og kunstnere, fra både den danske og internationale kunstscene. Vi vil besøge Bo Bjerggegaard, V1 og deres søster galleri - Eighteen Gallery og Gether Contemporary. Bagefter tager vi en kop kaffe sammen og snakker om det vi set og oplevet.

Louise Weile

Med speciale indenfor kunstformidlingens sprog, er Louise særligt optaget af inkluderende kunstformidling, der henvender sig til alle; både dem med og uden forkundskaber inden for kunstområdet.

Louise arbejder som Gallery Manager for Formation Gallery på Gasværksvej, og er freelance kommunikationsmedarbejder for Art Week.

Formidling har altid været omdrejningspunktet for Louises arbejde. Hun har tidligere arbejdet som ansvarshavende redaktør på Magasinet Kunst, klummeskribent på kunsten.nu, PR-ansvarlig for Avlskarl Gallery og galleriassistent for Christian Andersen.
Udover sin kunstfaglige baggrund (cand.mag.) har Louise bred praktisk uddannelse inden for teater, dans, maleri og fotografi.

”Jeg er optaget af aktuelle tendenser indenfor æstetik, musik, kunst og kultur og brænder for synliggørelse og formidling af netop disse felter. Jeg ønsker at formidle kunst til de kunstfaglige, de kunstinteresserede, og til dem, der ikke vidste, at de var interesserede i kunst”, Louise Weile

Bemærk

Forskellige steder i København. Det endelige program for gallerierne bliver klart i løbet af foråret.

Lignende kurser