Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 125 kr/person

Kursusdage

  • 10-10-2023
    Tirsdag
    19:00 - 21:00

Beskrivelse

Sænk dit kolesterol v/ læge Jerk W. Langer

 

”Hvad kan jeg selv gøre?” spørger de fleste af os nok spontant, når lægen fortæller, at kolesteroltallet er gået så meget i vejret, at medicin må overvejes. Eller hvis højt kolesterol rammer mange i familien, så man selv vil prøve at holde det på afstand. Over to millioner danskere har højt kolesterol. Og næsten lige så mange har forhøjet blodtryk.

 

I sin nye bog 'Sænk dit kolesterol' fra Politikens Forlag viser Jerk, hvor vi kan opnå fantastisk gode effekter med simple ændringer i maden. Han vil vise os, at kolesterolvenlig mad hverken er kedelig eller præget af afsavn.

 

Du hører om forskningen bag de sunde spiseprincipper, som er en ekstra hjertevenlig fortolkning af hans anti-inflammatoriske kost, og får tips til, hvordan du selv kan følge dem i hverdagen. Og et par overraskelser undervejs: Vidste du måske, at det populære collagen også kan sænke kolesterol? Eller at rødbede er fantastisk for blodtrykket?

 

Bliv både oplyst, underholdt og inspireret med mange praktiske råd, gode grin, samt venlige puf bagi. Reel viden og konkrete løsninger. Du kan spørge løs og mødes helt uden løftede pegefingre.

 

Jerk W. Langer er læge og forfatter til adskillige bestsellere, bl.a. “21 helbredende dage med anti-inflammatorisk kost”, “Sundt blodtryk på 14 dage”, “Collagen – stærk, sund og smertefri” og “Sænk dit kolesterol”. Vært i flere tv-programmer. Han fortalte som den første herhjemme om anti-inflammatorisk kost og videreudvikler sine råd til os i takt med den nyeste forskning.

 

Lignende kurser