Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 145 kr/person

Kursusdage

  • 07-11-2023
    Tirsdag
    19:00 - 21:00

Beskrivelse

Søs Egelind er den helt oplagte person til at fortælle om humor og det positive livssyn. Og om at kaste sig hovedkulds ud i ting man ikke kan i forvejen. Selv er hun en mester i at få os andre til at grine, men Søs Egelind har også en række personlige erfaringer og pointer om at bruge humoren i hverdagen.

Med humor som våben og værktøj, kan det blive anderledes sjovt og inspirerende at gå på arbejde, overkomme alt det sure – lige fra støvsugning og skattevæsen til ægtefæller og kriser. Det viser sig rent faktisk, at produktiviteten stiger og sygefraværet falder, når kolleger kan finde ud af at more sig sammen også i arbejdstiden.

Der er lagt i kakkelovnen til et forrygende samvær med en farverig, tænksom, selvironisk, klog kvinde i sin bedste alder. Med risiko for stof til eftertanke samt spoleret dårligt humør! Kan man virkelig selv bestemme hvor sjovt livet skal være ? Gu’ kan man da så ! Hør hvordan vi kan få stress-barometret til at falde ved at grine i hinandens selskab. Det bliver anderledes sjovt at gå på arbejde – og samtidig viser det sig rent faktisk at produktiviteten stiger og sygefraværet falder, når kolleger kan more sig sammen i arbejdstiden. Det handler ikke om at fortælle vittigheder i én uendelighed, men om at kunne se det skæve og uforudsigelige i en given situation. Vi taler om konstruktiv forstyrrelse. Med humoristisk sans og glimt i øjet er vi i stand til at tackle mange af de “sure” aspekter på arbejdet.

Lignende kurser