Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 195 kr/person

Kursusdage

  • 04-10-2023
    Onsdag
    19:00 - 21:00

Beskrivelse

Et moralsk ingenmandsland

René Dahl Andersen var en talentfuld og anerkendt politimand, der havde mere end 12 års erfaring som narkobetjent hos Københavns Politi og var specielt udvalgt til at deltage i en specialuddannelse hos FBI. Men én forkert beslutning ændrede alt, og hans lange karriere som undercover agent og efterforsker for PET og andre landes efterretningstjenester førte ham ud i et moralsk ingenmandsland, hvor intet længere var sort eller hvidt.


Et ærligt foredrag om mennesket

Foredraget ”Hærdet” er René Dahl Andersens historie om en ung og idealistisk politibetjent fra Nordjylland, der kommer til København med en drøm om at arbejde for Uropatruljen. Med talent, ambitioner, mod og en unik evne til at skabe relationer til kriminelle og kolleger og levere resultater, gør han lynkarriere og bliver hurtigt én af Politiets bedste på sit felt. Senere headhuntet af PET og sendt på ekstremt farlige og tophemmelige missioner i udlandet som undercover agent, førte hans job ham ud på en kant, hvor han ikke længere kunne skelne mellem rigtigt og forkert.Om René Dahl Andersen

Tidligere narkobetjent og undercover agent. Han udgav sin debutbog "Hærdet" i 2019, hvor han beskriver sine erfaringer i felten. Bogen blev en bestseller og har modtaget rosende anmeldelser for sin realistiske skildring af politiets arbejde og de personlige omkostninger ved at være en betjent i en verden af kriminalitet og gråzoner. Som foredragsholder taler han om sine erfaringer som betjent og undercover agent, og om vigtigheden af at tale åbent omkring mentale sundhedsproblemer som stress og PTSD.
Udover sit virke som forfatter og foredragsholder er han aktuel med to forskellige podcasts ”Narkobetjenten” og ”Panser” hos Podimo.

Lignende kurser