Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 60 kr/person

Kursusdage

  • 03-11-2022
    Torsdag
    19:00 - 21:00

Beskrivelse

Få svar på hvordan du sikre dig selv og din familie ved sygdom og dødsfald, samtidigt med at vi byder på kaffe og kage i hyggelige omgivelser.

Sikkerhed ved sygdom
Hvad sker der, hvis du på et tidspunkt bliver mentalt eller fysisk svækket, så du ikke selv kan administrere din økonomi eller dine personlige forhold?

Her kan du få brug for hjælp fra en af dine nærmeste. Men for at det rent juridisk vil kunne lade sig gøre, kræver det at du opretter en fremtidsfuldmagt. Her kan du selv beslutte, hvem du vil give fuldmagt til og præcis hvordan fuldmagten skal gælde, eks.hvem skal have adgang til din bankkonto, betaling af regninger, evt. salg af ejendom eller varetagelse af dine interesser i forhold til offentlige myndigheder.

Testamente - Skab sikkerhed for familien
Uanset om du er gift, ugift eller alene, om du har børn fælles børn, sammenbragte børn, eller slet ikke har børn, så kan du med et testamente skabe sikkerhed og tryghed for både dig selv og for din familie. Få svar på hvordan din arv bliver fordelt til dem, du ønsker. Og hvordan du sikrer at din familie kan beholde samme levestil, eller blive boende i huset. Find ud af hvordan du som gift kan få helt op til 37,5% mere ud af arven, eller hvordan arven til børnene kan gøres til særeje.

Lignende kurser