Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 99 kr/person

Kursusdage

  • 02-11-2022
    Onsdag
    19:00 - 22:00

Beskrivelse

Mød Christian Dietrichsen, leder af Center for Væredygtighed, som vil introducere dig til de 9 VæredygtighedsMål - et supplement til FN's Verdensmål.

Med Væredygtighedsmålene handler det om at forankre arbejdet med den bæredygtige omstilling i det enkelte menneske (uden at det bliver et individuelt ansvar). Og det handler om at få de indre aspekter med i de ydre løsninger - det menneskelige med i de teknologiske og systemiske tiltag.

I løbet af aftenen bliver du klogere på: Hvad er Væredygtighed og hvordan spiller det sammen med Bæredygtighed? Hvad er de 9 Væredygtighedsmål og hvad er tankerne bag dem? Der vil bl.a. være en gennemgang af målene og det Indre og Ydre. Hvorfor mennesket i medarbejderen er vigtigt og hvorfor bl.a. overbevisninger og værdier er centrale. Men også noget om vigtigheden af bl.a. ærlighed, bevidsthed og personlig stillingtagen.

En aften, der både indholder foredrags-elementer og dialog/refleksion i mindre grupper. Åben for alle som ønsker inspiration både privat og arbejdsmæssigt.

Medbring nysgerrighed :-)


Lignende kurser