350 kr./person

Portvin og risalamande

Det er samme spørgsmål der kommer hvert år til jul – Hvilken portvin skal vi nyde til risalamanden? Dette foredrag kan måske hjælpe dig på vej. 

Nu er smag og behag heldigvis forskellig, så derfor har vi samlet forskellige portvine, som vi mener kunne være en god ledsager til risalamanden.

AOF vil denne foredragsaften gennemgå og smage 6 forskellige portvine (ledsaget af risalamande og kirsebærsovs).

Undervejs gennemgår vi generelt hvilke portvine, der med fordel kan nydes til forskellige madvarer.
PS: der er selvfølgelig en mandelgave til den der finder mandlen

Fored­rags­hol­de­ren hjemmeside: po­rtvin­til­fol­ket.dk

Kursusdetaljer

Vangede Stationsbygning, Vangedevej 143, 2820 Gentofte
Fredag, 17:00 - 19:00
1 lektioner, 1 mødegang
Fredag 20. november, 2026
Holdnr.: 26218073

350 kr./person

ledige pladser

Underviser

Jan Andersen