Venteliste

Genopret balancen efter stress med Yin Yoga

Er din hjerne fyldt med tankemylder? Sover du dårligt? Har du svært ved at koncentrere dig eller mangler du overskud? Yin Yoga kan være med til igen at skabe balance, både i krop og sind. Gennem dette forløb, giver du dig mulighed for at mærke på din egen krop, hvad Yin Yoga kan gøre for dig, når du føler dig presset eller stresset. Her kan du fordybe dig i yinyogaens univers med mindfulness, blide stræk og øvelser, som hjælper det parasympatiske nervesystem med at genoprette balancen, når tingene kører i for højt gear. Du får hjælp til en bedre søvn, bedre koncentration, mere overskud og mere ro. Lær at "vende blikket" indad, genfinde roen og mærke, hvilken forskel det kan gøre igen at kunne mærke din krop. Medbring: Yogamåtte & tæppe.

Kursusdetaljer

Lufthavnsparken, Kastrupvej 326, 2770 Kastrup
Tirsdag, 18:45 - 20:15
24 lektioner, 12 mødegange
Tirsdag 17. september, 2024
Hold nr.: 8724204170

1.200 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Christina Theilgaard

Jeg har dyrket yoga i mere end 10 år, men det var først, da jeg blev introduceret for yinyoga for omkring 3 år siden, at min interesse for at undervise blev vakt. Jeg var sygemeldt med stress, men jeg kunne hurtigt mærke, hvor meget bedre jeg fik det, når jeg dyrkede yinyoga. Yinyoga er blevet en naturlig del af min hverdag, hvor det har skabt forandringer både for min krop og mit sind. Det giver mig en fantastisk ro og opmærksomhed på, hvad der foregår i min krop.
I 2015 valgte jeg at uddanne mig til yinyoga instruktør for at kunne give andre muligheden for at lære yinyogaen at kende, og jeg har efterfølgende suppleret med bl.a. uddannelser inden for yinyoga for kvinders sundhed og meridianlære. Jeg har både firmayoga hold og underviser faste hold i yogacentre i København. Yinyoga har en fantastisk kombination af stilhed og aktivitet, som kan skabe forandringer på mange planer. I min undervisning lægger jeg vægt på, at møde eleverne, der hvor de er, og at de guides langsomt ind og ud af stillingerne, så de får tid til at mærke, hvad stillingerne gør ved kroppen.

1.200 kr./person

Tilmeld venteliste