Med grøntsager ved det Italienske bord

Italiensk vegetarmagi: Fra klassiske opskrifter til overraskende smags­op­le­vel­ser. Dette kursus fokuserer på den vegetariske side af det italienske køkken, hvor bælgfrugter, aromatiske svampe, delikate trøfler, sprøde asparges og cremet ost forenes med et væld af sæsonens grøntsager. Sammen tilbereder vi nogle klassiske og traditionelle opskrifter med rene, vegetariske ingredienser, der vil overraske dine smagsløg og give dig masser af inspiration til lækre og nemme hver­dags­må­l­ti­der.


Om underviseren:

I de sidste 18 år har hun været på rejse rundt omkring i verden som italiensk underviser. Hendes passion for undervisning har udviklet sig under denne rejse. At sprede Italien ud af grænsen og tage verden hjem gør mig tilfreds, at dele den med andre gør mig glad. Hun har undervist på flere forskelle mad kurser som er italiensk inspireret. Ligeledes har hun holdt foredrag om 10 TING du skal opleve i Italien.


 Uddannelse:

Masteruddannet:  Undervisning i italiensk som fremmedsprog

Kan­di­da­tud­dan­nel­se: Italiensk sprog og kultur (kunsthistorie)

Eksaminator til CELI sprog­cer­ti­fi­kat i Italiensk.



Kursusdetaljer

Hornslet Skole, Ballesvej 6, 8543 Hornslet
Søndag, 17:00 - 20:00
4 lektioner, 1 mødegang
Søndag 23. november, 2025
Hold nr.: 5325219002

295 kr./person

11 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Giulia Pierucci

295 kr./person

Tilmeld kursus