600 kr./person
Madlavning - intro til fermentering i Odense
Om du gør det for smagen, konservering, sundhed eller bare for
nysgerrighedens skyld, så er fermentering slet ikke til at komme uden om.
Fermentering i mange former har været brugt i tusinder af år, og det er takket
være de processer, at vi har alt fra øl og eddike til sauerkraut og soyasauce.
Men hvad er fermentering egentlig, og hvordan kommer du i gang derhjemme?
Dette kursus er en grundlæggende introduktion, og du vil hovedsageligt komme
til at beskæftige dig med tre typer, nemlig laktofermentering, kefir og
kombucha.
Der vil være en lille ekstra omkostning til materialer, samt til diverse glas
og flasker, som du dog sagtens kan tage med hjemmefra.
Kurset vil foregå fordelt over fem aftener af tre timer.
Underviseren på dette kursus er Mathias Jæger, der er kok, og bl.a. laver plantebaseret mad til catering, selskaber og private dining, og bruger en masse tid på at eksperimentere med nye teknikker, råvarer og smagsgivere.
Kursusdetaljer
600 kr./person
Underviser