600 kr./person

Madlavning - intro til fermentering i Odense

Om du gør det for smagen, konservering, sundhed eller bare for nys­ger­rig­he­dens skyld, så er fermentering slet ikke til at komme uden om.
Fermentering i mange former har været brugt i tusinder af år, og det er takket være de processer, at vi har alt fra øl og eddike til sauerkraut og soyasauce.
Men hvad er fermentering egentlig, og hvordan kommer du i gang derhjemme?
Dette kursus er en grundlæggende introduktion, og du vil hovedsageligt komme til at beskæftige dig med tre typer, nemlig lak­to­fer­men­te­ring, kefir og kombucha.
Der vil være en lille ekstra omkostning til materialer, samt til diverse glas og flasker, som du dog sagtens kan tage med hjemmefra.
Kurset vil foregå fordelt over fem aftener af tre timer.

Underviseren på dette kursus er Mathias Jæger, der er kok, og bl.a. laver plantebaseret mad til catering, selskaber og private dining, og bruger en masse tid på at eksperimentere med nye teknikker, råvarer og smagsgivere.

 

Kursusdetaljer

Ejerslykkeskolen, Rødegårdsvej 164, 5230 Odense M
Onsdag, 18:00 - 21:00
12 lektioner, 3 mødegange
Onsdag 12. november, 2025
Holdnr.: 6425209248

600 kr./person

ledige pladser

Underviser

Mathias Jæger