1.295 kr./person

Tilmeld kursus

Smag på verden, mad fra 6 kontinenter

🌍 Smag på Verden – Mad­lav­nings­kur­sus med Retter fra 6 Kontinenter

Vil du lære at lave autentisk mad fra hele verden? På dette inspirerende mad­lav­nings­kur­sus tager vi på en kulinarisk rejse og udforsker smage og traditioner fra seks kontinenter. Hver gang dykker vi ned i nye opskrifter og kulturer – og afslutter med fællesspisning, hvor vi nyder det, vi selv har lavet 🍽️✨

Oplev retter fra hele verden

Vi kommer blandt andet omkring:

  • Mexico – tacos, salsa og krydrede gryderetter 🌮

  • USA & Sydamerika – burgere, bagte retter og sydamerikanske kyl­lin­ge­op­skrif­ter 🍗

  • Europa – italiensk pasta, spanske tapas og franske klassikere 🍝

  • Asien – wok, karry og friske smage fra Thailand og Vietnam 🍛

  • Afrika – varme simreretter med krydderier og farverige grøntsager 🫑

  • Oceanien – frisk fisk, grønt og moderne, enkle retter 🐟

Du får opskrifter udleveret hver gang, så du også kan genskabe retterne derhjemme.

👨‍🍳 For både begyndere og øvede

Dette madkursus er for alle – uanset om du er ny i køkkenet eller har mange års erfaring. Du får grundig vejledning, tips og tricks undervejs, og vi arbejder sammen i et hyggeligt og afslappet køkkenmiljø.

💰 Praktisk info

  • Råvarer: Planlægning og indkøb klares for dig. Råvareprisen deles mellem deltagerne og afregnes pr. gang (max 100 kr.)

  • Du medbringer: God appetit og lyst til at lære nyt

  • Vi afslutter hver gang med fællesspisning – god mad smager bedst i godt selskab!


Tag dine smagsløg med på eventyr

Tilmeld dig “Smag på Verden – mad fra 6 kontinenter” og glæd dig til at opleve ver­dens­køk­ke­net i praksis. Et mad­lav­nings­kur­sus fyldt med smag, inspiration og fællesskab.

👉 Tilmeld dig nu – og lav mad fra hele verden sammen med os!

Kursusdetaljer

Østerbyskolen, Nygade 17, 6600 Vejen
Onsdag, 17:30 - 21:00
24 lektioner, 6 mødegange
Onsdag 27. august, 2025
Holdnr.: 9025219002

1.295 kr./person

6 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Jens Knag Pedersen

Jeg hedder Jens Knag Pedersen, 49 år, og bor med min familie her i Vejen.
Er uddannet butiksslagter og har drevet min egen slag­ter­for­ret­ning, Slagter Knag i Vejen, i 10 år. Har de sidst 5 år arbejdet med pro­duk­t­ud­vik­ling inden for kategorierne vegansk mad, kylling og grøntsager.