Smag på verden, mad fra 6 kontinenter

Vil du lære at lave autentisk mad fra hele verden? På dette kursus tager jeg dig med på en kulinarisk rejse, hvor vi hver gang udforsker retter fra en ny del af verden.

Vi kommer blandt andet omkring:
• Mexico – tacos, salsa og krydrede gryderetter
• USA & Sydamerika – burgere, bagte retter og klassiske sydamerikanske kyl­lin­ge­op­skrif­ter
• Europa – italienske pastaretter, spanske tapas og franske klassikere
• Asien – wokretter, karry og friske smage fra Thailand og Vietnam
• Afrika – varme simreretter med krydderier og farverige grøntsager
• Oceanien – retter med frisk fisk, grønt og enkle, moderne smage

Du får udleveret opskrifter hver gang, og jeg står for både planlægning og indkøb af råvarer. Råvareprisen deles mellem deltagerne og afregnes fra gang til gang (beløbet afhænger af menuen, men holdes på et rimeligt niveau, max 100 kr pr gang).
Kurset er for alle – uanset om du er ny i køkkenet eller har mange års erfaring. Vi afslutter hver gang med at spise sammen og nyde maden, vi har lavet.

Tilmeld dig og tag dine smagsløg med på eventyr!

Kursusdetaljer

Østerbyskolen, Nygade 17, 6600 Vejen
Onsdag, 17:30 - 21:00
24 lektioner, 6 mødegange
Onsdag 27. august, 2025
Hold nr.: 9025219002

1.295 kr./person

17 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Jens Knag Pedersen

Jeg hedder Jens Knag Pedersen, 49 år, og bor med min familie her i Vejen.
Er uddannet butiksslagter og har drevet min egen slag­ter­for­ret­ning, Slagter Knag i Vejen, i 10 år. Har de sidst 5 år arbejdet med pro­duk­t­ud­vik­ling inden for kategorierne vegansk mad, kylling og grøntsager.

1.295 kr./person

Tilmeld kursus