1.425 kr./person
Mad så englene synger
Slib kniven og fat piskeriset og hyg dig med at lave mad inspireret fra hele verden.
Mad, så englene synger – Madlavningskursus på Tåsinge
Slib kniven, fat piskeriset og tag med på en smagsrejse rundt i verdens køkkener!
På dette stemningsfulde madkursus på Tåsinge er udgangspunktet gode råvarer, som vi forvandler til små gourmetmåltider med inspiration fra hele verden. Med fokus på smag, teknikker og kreativitet lærer du, hvordan du med enkle greb og kokkenes små tricks kan løfte dine retter til nye højder.
Vi arbejder med både det klassiske og moderne køkken – og altid med hygge, nysgerrighed og madglæde i centrum. Her er plads til både erfarne og nybegyndere i køkkenet.
Hvad får du?
Inspiration fra verdenskøkkenet – fra krydret til raffineret
Gode fif fra det professionelle køkken
Smagsoplevelser og køkkenteknikker, du kan tage med hjem
Fællesskab og hygge omkring madlavning
Praktisk info
Udgifter:
Råvarer kr. 600,- betales direkte til underviseren ved første mødegang.
Medbring:
Forklæde og evt. dine egne køkkenknive.
Tilmeld dig “Mad, så englene synger” på Tåsinge – og giv dine smagsløg en uforglemmelig oplevelse!
Kursusdetaljer
1.425 kr./person

Underviser
Jette Sissi Briffa
Jeg er uddannet kok fra 1978 og har arbejdet både i Danmark og 10 år i udlandet. I Australien arbejdede jeg på franske og italienske restauranter og lavede mad til 100 mennesker dagligt i en regnskov – en oplevelse, der for alvor formede min tilgang til mad. Jeg har åbnet restaurant i Grønland, undervist i desserter på Malta i fem år og undervist i kunstformidling på universitetet. For mig er mad mere end håndværk – det er en kunstform. Jeg brænder for det kreative og ser undervisning som en mulighed for at dele passion, erfaring og nysgerrighed med andre.
Samme kursus på andre tidspunkter
- Mandage, 17:00 - 21:00Vis kursus
- Mandage, 17:00 - 21:00Vis kursus
- Mandage, 17:00 - 21:00Vis kursus