1.100 kr./person

De europæiske køkkener Vejle

Europæisk Madlavning i Vejle – En Kulinarisk Rejse Gennem Europas Køkkener

Er du vild med god mad, hyggelige stunder og nye smags­op­le­vel­ser?
Så er madholdet i Vejle lige noget for dig! Over fem hyggelige mødegange tager vi dig med på en kulinarisk rundrejse gennem Europas klassiske og autentiske køkkener.

Vi laver lækker mad fra bunden, smager på spændende retter og dykker ned i både hovedretter og uimodståelige desserter. Hver gang fokuserer vi på et nyt europæisk land – og du får både opskrifter, inspiration og masser af smag med hjem.

Hvad skal vi lave?

Storbritannien – Vi starter med den klassiske Shepherd’s Pie og den uimodståelige Banoffee Pie
Spanien – Vi laver Tortilla Española og afslutter med en silkeblød Crema Catalana
Italien – Vi springer mainstream-pasta over og kaster os over regionale specialiteter og lækre italienske desserter
Østrig – Her venter Wiener-retter og ikke mindst den berømte Sachertorte
Polen og Østeuropa – Vi udforsker det rustikke polske landkøkken med smagfulde retter og klassikere

Praktisk info

Sted: Vejle – af­tensko­le­køk­ken med god stemning
Niveau: Alle er velkomne – ingen særlige forudsætninger
Varighed: 5 mødegange med fokus på forskellige europæiske køkkener
Råvarer: Der afregnes for råvarer med underviseren fra gang til gang

Tilmeld dig Mad­lav­nings­hol­det i Vejle i dag

Få ny inspiration til din hverdag og mød andre madglade deltagere i et hyggeligt og uformelt køk­ken­fæl­les­skab.
Book din plads i dag – og tag med på en smagsrejse gennem Europa.


Kursusdetaljer

Mølholm Skole, Tankegangen 1, 7100 Vejle
Onsdag, 17:30 - 20:30
20 lektioner, 5 mødegange
Onsdag 4. februar, 2026
Holdnr.: 912619000

1.100 kr./person

ledige pladser

Underviser

Alicja Karolina Kulik