Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
 • Fuldt betalende 545 kr/person
 • Pensionistpris, Viborg 497 kr/person

Kursusdage

 • 19-11-2022
  Lørdag
  10:00 - 13:00
 • 20-11-2022
  Søndag
  10:00 - 13:00

Beskrivelse

Selvmassage er selvomsorg, som kan styrke og regenerere kroppens indre organer og sanseorganer. Kurset vil give dig basal indsigt i, hvordan du på en naturlig og let tilgængelig måde kan lindre mental stress, hovedpine, træthed, forkølelse og mavepine.

Vi træner dyb og rolig vejrtrækning som i sig selv er værdifuld kunnen og en hjælp, hvis du føler dig urolig, anspændt, stresset eller har smerter. Blid bevægelse og let udstrækning i kombination med massagen kan hjælpe kroppen af med affaldsstoffer, og du smidiggør og løsner i stive led og ømme muskler. Regelmæssig træning kan forbedre blod- og energicirkulationen i hele kroppen, styrke nervesystemet, fordøjelsen og immunforsvaret.

Undgå at spise lige før træning. Kom i løst siddende tøj, husk yogamåtte, tæppe/pude og en flaske vand. Medbring gerne egen meditationspude og kaffe/te til pausen. Husk skrive-materiale til egne noter.

Underviser er uddannet Qigonglærer og certificeret lærer i Sheng Zhen bevægelse og meditation hos Master Li Junfeng og Teacher Jing. Se mere her: www.shengzhen.org


Lignende kurser