Lignende kurser

Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud

Kursusdage

Beskrivelse

Holdet er for dig, som vil rejse fra passivitet til aktivitet og fra aktivitet til passivitet igennem vores yogaforløb. Vi kunne også have kaldt holdet fra Ha (solenergi) til Tha (måneenergi), eller fra styrke til dyb restitution.

Fra Yin til Yang med yoga kombinerer og restituerer dit nervesystem og hjælper dig til at forløse og skifte gear. For at skabe balance har vores nervesystem brug for både styrke og restitution. Vi kommer således ”hele vejen rundt” på dette forløb.

Vores Yang yoga tager afsæt i Hatha yoga. Her arbejder vi med styrke, åndedræt, nærvær og balance. Du møder dynamiske stillinger, der giver varme og styrke. Og rolige afslappende stillinger.
Yin yoga er en dybtvirkende, restituerende yoga, der får dit nervesystem helt ned i gear. Dette giver mulighed for forløsning, stimulerer dit bindevæv og giver masser af ro. 
På holdet går vi på opdagelse i kroppen og i nuet, øver fokus og nærvær. Vi veksler mellem hele Yin klasser og hele Hatha klasser. Du møder endvidere åndedrætsøvelser, meditation og dyb afspænding hver gang.
Du får øget ro og overskud. Og får frigjort spændinger og opnår øget styrke og smidighed.
www.indrero-odense.dk/praktisk/praktiskyoga/

Lignende kurser