Priser for hele kurset

Info om priser
[dic] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
  • Fuldt betalende 150 kr/person

Kursusdage

  • 16-06-2021
    Onsdag
    19:00 - 21:30

Beskrivelse

Trænger du til at skabe ro i en travl hverdag, eller mærker du behovet for at finde tillid og ro i denne lidt kaotiske tid vi er i lige nu, og elsker du også naturen og mærker hvordan sjælen faktisk nyder at være i den. Måske du bare mangler lidt værktøjer til selv at finde roen derhjemme selv.

Det vil du få denne eftermiddag/aften.

Denne dag invitere jeg dig med ud i min lille skov, her vil jeg vise dig hvordan du aktivt kan bruge skoven og naturen til at finde og mærke roen bevidst, mærke dig selv og måske endda finde modet og energien til at ændre lidt så du trives bedre i hverdagen.

Jeg hjælper og guider hele vejen.

Meditation er for alle, uanset hvem du er og hvad du tror på, eneste krav er du mærkere du er tiltrukket af det på den ene eller anden måde.
Meditation er noget der er kendt verden over og bruges på mange forskellige måder. Meditation er et værktøj vi kan vælge at bruge i forbindelse med vores eget personlige arbejde.

Program for aftenen

Vi starter med en kort introduktion til meditation, og den måde jeg arbejder på.

Herefter laver vi en fælles guidet meditation hvor vi sammen grounder og skaber kontakt til stedet og moder jord. vi mærker ind på vores krop og vores sind, vi tillader at mærker hvor vi er lige nu.

Derefter en pause hvor vi samles og lader snakken skabe rummet, måske du har spørgsmål til hvad du har oplevet, måske du har brug for at dele, det kan også være du har brug for bare at være og mærke.  Der vil være tid og plads til at strække benene få lidt vand og evt en lille snack

Som det sidste skal vi igen ud i en meditation. Denne gang skal man individuelt mærke og finde sit eget lille sted i skoven, og skabe sin egen meditation, her vil det være muligt at stille ind på sig selv, med hjælp fra naturen og tillade roen og herved tillade at mærke sig selv, her er det muligt at give plads til sjælen og lytte.

Denne eftermiddag/aften handler om at mærke og finde roen, og mærke den måde sjælen kan arbejde sammen med naturen på, og de simple redskaber vi har for at skabe roen i en måske travl og stresset hverdag.

Lene Vinther

Læs mere

Lignende kurser